Sapphire RX 5700 XT Nitro+ var. Son 3-4 aydır hiçbir sorun yok diyebilirim. Dün 20.4.2 opsiyonel sürücüyü deneyeyim dedim. 2 kere mavi ekran hatası aldım CS GO oynarken. Önerilen WHQL sürücülerde hiç sorun yaşamadım.
MSI MECH ancak MSI Mench'in kronik sorunlu olduğuna hiç denk gelmedim, ASUS TUF'u biliyorum o yüzden alırken onu tercih etmedim. Ancak almadan araştırdığımda özellikle MSI Mech üzerinde sorun yaşayan bir kitle yoktu..
Selamlar arkadaşlar, forumda bir arkadaşın tavsiyesi ile Passmark ile Benchmark testi yaptım. Sonuçları paylaşıyorum, pek anlamadığım için merak ediyorum. Ne durumda acaba dereceler? GPU: RX 5700 XT. CPU: Ryzen 7 2700X. Sitedeki dereceler burada sıralı ama nereye bakacağımı anlamadım >>...
Selamlar, uzun süredir oyunlarda aldığım FPS'in bu ekran kartını kullanan kişilere göre daha düşük olduğunu fark etmiştim. Hatta bencmark testlerinde çok iyi sonuçlar çıkmasına rağmen FPS'in bu derece düşük olmasına anlam verememiştim. Daha sonra oyun içerisinde frekans - GPU kullanımı ve güç...
MSI Mech ancak MSI Mench'in kronik sorunlu olduğuna hiç denk gelmedim, ASUS TUF'u biliyorum o yüzden alırken onu tercih etmedim. Ancak almadan araştırdığımda özellikle MSI Mech üzerinde sorun yaşayan bir kitle yoktu.
GP OC'da bu sorunlar düzeltildi diye duydum ama biraz araştırın Mech GP OC kronik sorun devam ediyor mu diye bir konu açın bence düz Mech kronik sorunlu ama GP OC tam emin değilim.