RX 5700 vs GTX 1660 Ti

@mystique İndirimleri bekle derim. Hatta aynı fiyata 5700 XT bile bulabilirsin belki. Referans modeller zaten 2500 civarında. 3000 TL de özel tasarımlar. 2500 civarlarına düşebilirler.
Hocam şimdi 2500TL para toplamayı başardım.

Linkteki ekran kartını araştırdım bu sitede 2560 tl diğer sitelerde 2800-2900 bandında satılıyor. Bu sitede ucuz olmasının sebebini anlayamadım. Efsane cumayı beklemeden şimdi satın alıyım diyorum diğer sitelerde tahminimce 2900den ancak 2500lere düşer, bu 2500 li fiyatta indirim olacağını sanmıyorum bide sizin önerinizi almak istedim. Son olarak ne dersiniz ?

@mystique Olması gerektiği fiyatta kart. Bazı satıcılar kafasına göre değer biçtiğinden veya kar oranını yüksek tutmak için fiyatları yüksek giriyor. Seçim size kalmış. Şu an fiyatı iyi. Daha da düşer mi dersen düşer herhalde. Referans 5700, 2000 TL'ye satılmıştı Hepsiburada'da. Bu kart da taş çatlasa 2200-2300'e düşer tahminimce.

@mystique Referans kartlar belki düşebilir. Onların soğutması da Pulse kadar iyi olamaz. Daha serin ve sessiz çalışmasını istersen Pulse al geç derim. Geleceği göremiyorum, bu sebepten sadece tahmin yürütüyorum. Eğer 2200'ün de altına düşerse arkamdan laf istemiyorum :D. Ancak düşük bi' ihtimal olduğunu belirteyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı