RX 5700 vs RTX 2060

İkisinin arasında 3-5 FPS fark var ancak aynı fiyattalar. RX 5700 daha iyi ancak 2060 RTX serisi bir ekran kartı oldugu icin daha mantikli geliyor fakat benim monitorum 1 ms 144 HZ AOC kavisli monitor 24 inc AMD FreeSync destegi var. İkisi arasinda kaldim ama bence AMD FreeSync destegi olmasa da olur. Eki Görüntüle 429834
Özel soğutmalı 5700 kartlarına bak bence. Yine istediğini al fakat benim gözümde RT şuan boş bir teknoloji. Oyun oynarken umrunda olmayacak 2-3 yansıma için 50-60 FPS kaybetmek istiyorsan orası senin bileceğin iş.

Yukarıdaki arkadaş çok doğru söylemiş evet ileride bütün oyunları rtx ile oynayacaksın ama şöyle Bi sıkıntı olacak bu ekran kartı o oyunları rtx le birlikte kaldıramayacak yani teoride rtxin olsada pratikte fpsten dolayı rtx kullanamayacaksın zaten

İkisinin arasında 3-5 FPS fark var ancak aynı fiyattalar. RX 5700 daha iyi ancak 2060 RTX serisi bir ekran kartı oldugu icin daha mantikli geliyor fakat benim monitorum 1 ms 144 HZ AOC kavisli monitor 24 inc AMD FreeSync destegi var. İkisi arasinda kaldim ama bence AMD FreeSync destegi olmasa da olur. Eki Görüntüle 429834
Rx 5700 2400 TL satılıyor.

Öncelikle 2900 TL'ye rx 5700 xt alabilirsin. Bana kalırsa ray tracing çok da önemli bir teknoloji değil. 1 yıl olacak RTX ekran kartları çıkalı ve hala çok oyunda RT yok. DLSS de yavaş yavaş geliyor. Aynı zamanda büyük performans kaybı yaşatıyor ki senin 144hz monitörün var ve 2060 çok yüksek bir ekran kartı değil. Daha çok PUBG, Fortnite, CS:GO tarzı multiplayer oyunlar oynuyorsan senin için fps önemlidir ondan 2060 hiç alma zaten. RX 5700 ve RX 5700 XT alacaksan özel soğutma modellerini bekle derim. 80 derece çok fazla değil ama sesi seni rahatsız edebilir. Kolay gelsin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı