RX 5700 vs RTX 2060

RX 5700 alınmaz. Tabii ki 2060, RX 5700 XT ve 2060 dersen 5700 XT derim.
Neden alınmasın 5700 açıklar mısın? 2060'dan oldukça performanslı bir kart, 5700 XT zaten 2060 rakibi değil, aslına bakarsan 5700 bile 2060'in rakibi değil, her türlü üstün. Fan boyluk yapamaya gerek yok.
Hangisini almalıyım? Marka olarak tercihim Asus ama farklı marka model önerirseniz, nedenlerini acıklarsanız sevinirim.
Sapphire model 5700 uygun fiyata bulursan kaçırma. 2060'ın bir esprisi yok bana göre. Performans, VRAM, güncellik açısından 5700 çok üstün bir kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden alınmasın 5700 açıklar mısın 2060'dan oldukça performanslı bir kart 5700 XT zaten 2060 rakibi değil aslına bakarsan 5700 bile 2060'in rakibi değil her türlü üstün fan boyluk yapamaya gerek yok.
Neyin fanboyluğunu yaptığımı düşündün bilmiyorum fakat fanboyluk değil. Aynı fiyattalar ortalama ve AMD alıp riske girmem, 2060 alırım diye dedim. Fakat XT modellerinde bariz F/P öne çıktığı için kendim de öyle tercih ettim ve onu önerdim.

Neyin fanboyluğunu yaptığımı düşündün bilmiyorum fakat fanboyluk değil. Aynı fiyattalar ortalama ve AMD alıp riske girmem, 2060 alırım diye dedim. Fakat XT modellerinde bariz F/P öne çıktığı için kendim de öyle tercih ettim ve onu önerdim.
2060 ile 5700 XT arasında çok fiyat farkı var, ayrıca ben ortada riske atılacak bir şey görmüyorum. Gerçekten kullanmadan yorum yapılmasın. Şu an 570 kullanıyorum, 5700 kullanan arkadaşlarım var, hiçbir sıkıntısını görmedim.

Neden alınmasın 5700 açıklar mısın? 2060'dan oldukça performanslı bir kart, 5700 XT zaten 2060 rakibi değil, aslına bakarsan 5700 bile 2060'in rakibi değil, her türlü üstün. Fan boyluk yapamaya gerek yok.

Sapphire model 5700 uygun fiyata bulursan kaçırma. 2060'ın bir esprisi yok bana göre. Performans, VRAM, güncellik açısından 5700 çok üstün bir kart.
Şu fanboy diye damga vuran asıl fanboy bu sosyalde. Asıl fanboylar sizlersiniz. Teknik olarak üstün olabilir kart ama hala tamamlanmış hali gelene kadar rakibine kıyasla tercih edilmemeli. Paran rezil olacağına sen rezil olmak istiyorsan bu senin kararın. Alırım NVIDIA GPU keyfime bakarım. Hadi bana da fanboy de.

Şu fanboy diye damga vuran asıl fanboy bu sosyalde. Asıl fanboylar sizlersiniz. Teknik olarak üstün olabilir kart ama hala tamamlanmış hali gelene kadar rakibine kıyasla tercih edilmemeli. Paran rezil olacağına sen rezil olmak istiyorsan bu senin kararın.
Anlatmaya çalıştığım bu, o kadar eminim ki AMD kart hiç kullanmadığına ama hayla rezil olmaktan bahsediyorsun asıl rezilliği Nvidia yapıyor yaptığı güncellemeler sayesinde rakibinin bir alt segment kartı performansına yetişiyorsa örnek 1060 ile 570 asıl rezillik buradadır.
Ben fanboyluk yapmadım arkadaş çok net bir dille 5700'ün alınmayacağını söyledi ben aksini iddia ettim.

Anlatmaya çalıştığım bu, o kadar eminim ki AMD kart hiç kullanmadığına ama hayla rezil olmaktan bahsediyorsun asıl rezilliği Nvidia yapıyor yaptığı güncellemeler sayesinde rakibinin bir alt segment kartı performansına yetişiyorsa örnek 1060 ile 570 asıl rezillik buradadır.
Ben fanboyluk yapmadım arkadaş çok net bir dille 5700'ün alınmayacağını söyledi ben aksini iddia ettim.

Yanlış anlamışsın demek ki dostum. Ben kendim de aktif olarak 5700 xt kullanıyorum ve söylediğimin arkasındayım. RX 5700 serisi alınmaz. Riske girecek f/p ürünü değil çünkü. kartı kötülediğim falan yok. daha garanti olan 2060 alırım dedim, senin görüşün fanboyluk değilken bizimkiler niye oluyor onu anlamadım ki AMD kullanan biriyim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı