- Makaleler
- 1
Ben 1. seçenek diyorum. Sistem monitörden önce gelmelidir. Monitörü eline para geçer satarsın vs. alırsın. Monitöründe Freesync varsa bir miktar rahat da edersin o süre zarfında.
dostum şuan kartlarda vs. indirim var tüm sistem almak yerine parçaları kendin toplayabilirsin ben öyle yaptım indirim kovaladım senin indirim kovalamana bile gerek yok kasım ayındayız indirim ayı@Ronoa9 144hz monitör benim için çok gerekli değil 1660 ti lı sistem ve yanında 75 hz monitör almaya karar verdim
@Jteve Sobs çok teşekkür ederim dediğinizi düşüneceğim fakat pc yi muhtemelen ayın sonuna doğru alabileceğim bu yüzden indirimleri kaçırabilirim.
@Jteve Sobs kasayı biraz düşürerek ve ssd yi de 240 gb a çekerek 3671 tl ye toplayabildim söylediğiniz sistemi eğer alacağım zaman da bu fiyata olursa alacağım çok teşekkür ederim
1440x900 çözünürlükte monitör kullanıyorum imzadaki sistem ile. Youtube'dan izlediğim videolarla eşdeğer FPS değerleri alamıyorum, bir tık altında gibi benim değerlerim. 1080P monitöre geçmek fayda sağlar mı diyorsunuz bu duruma?Çözünürlük düştükçe yük CPU'ya düşer bu yüzden 4K oyun oynayacaksan CPU yükseltmek önerilmez. Örneğin 4770K ile 4K'da 2080Ti ile aldığın FPS 9900K ile de aynı oluyor fakat çözünürlük düşünce işler öyle yürümüyor. Yük işlemciye biniyor ve darboğaz yaşatıyor. 5700 ile R5 2600'ü 900P'de kullanırsa GPU kullanımı %50-60'ın üstüne çıkmayacak. Sistemin varsa bir oyunda çözünürlüğü 1600X900'e düşür ve bak değerlere. 5700'ü ancak 9900K alırsa 1600x900'de rahat kullanabilir arkadaş.
Tabii ki sağlar hatta bayağı bi artış sağlarsınız. Sistem çok rahatlar. İndirimlerden 1080P monitör almanızı tavsiye ederim.1440x900 çözünürlükte monitör kullanıyorum imzadaki sistem ile. Youtube'dan izlediğim videolarla eşdeğer FPS değerleri alamıyorum, bir tık altında gibi benim değerlerim. 1080P monitöre geçmek fayda sağlar mı diyorsunuz bu duruma?
Çok teşekkür ediyorum, Efsane Cuma indirimlerini bekleyeyim o halde.Tabii ki sağlar hatta bayağı bi artış sağlarsınız. Sistem çok rahatlar. İndirimlerden 1080P monitör almanızı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.