RX 5700 XT alınır mı?

Hocam o da aklımda ama fiyatlar gerçekten çok pahalı ve 2.el le 0 arası 100 TL 0 almak mantıklı ama bütce yok malasef.
Evet bu aralar fiyatlar çok arttı. Şu model de fena değilmiş. Bu da seçeneklere eklenebilir.

Sorunlar olduğunu duymuştum kaynak hatırlamıyorum ama F\p X570 anakart tavsiyesi.

Gigabyte RX 5700 XT en alınabilir modellerden biri. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Diğer modellerle karşılaştırılan video: Gamers Nexus RX 5700 XT Round-Up

Hocam ama AMD kendisi B450 anakartlarda 4nesil desteklemeyecekmiş.
Destekleyecekler. B450 ve X470 Anakartlar Ryzen 4000 Serisi İşlemcileri Destekleyecek - Technopat

Yeni bir model olduğundan sanırım, hiç düzgün, kapsamlı bir inceleme bulamadım. Bulduklarımda da kötü olmayan bir model gibi duruyor ama zar atmaya değer mi bilemiyorum.

Sorunlar olduğunu duymuştum kaynak hatırlamıyorum ama F\p X570 anakart tavsiyesi.
Bak ben araştırdım haftalardır.Ve bunda karar kıldım.Asusun kendi özellikleri var kartta

Arkadaşlar şimdi sapphirle Gigabyte arasında çok fark var mı?

Ekran kartı gibi sorunları çok değil mi?

Yok değil mi?

Yok değil mi?
Youtubeda birsürü incelemesi var,göz atabilirsin,sağlam bir anakart 6 kat pcb,overclock amaçlı işlemci stabilitesi için 8+4 pin güç konektörü var.

Youtubeda birsürü incelemesi var,göz atabilirsin,sağlam bir anakart 6 kat pcb,overclock amaçlı işlemci stabilitesi için 8+4 pin güç konektörü var.
Bu arada gigabyte’in ürünü tam bir f/p ürünüdür.Fakat en performanslısı ve gelişmiş soğutmalısı nitro+

"Çok" fark yok. Sapphire Nitro+ modeli biraz daha iyi. Arada 100-200 TL fark varsa verilebilir bir seviyede. Daha fazlaysa gerek yok, Gigabyte modeli de çok iyi.

Anakart için de bütçe belirtin.

Hocam ben B550 bekliycektim ama yani hocam uygun olsun ama çok da ölü olmasın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…