Ortalama 1-2 ay önce yeni bir sistem dizdim, araştırmalarım sonucu biraz da bütçeyi açarak Sapphire RX 5700 XT Nitro ekran kartını seçtim ekran kartı son derece performanslı ve stabil bir şekilde çalışıyor lakin aldığım günden beri bilgisayarı yeniden açtığım zaman başlıkta belirttiğim gibi resete ihtiyaç duyuyor. Ne bileyim bilgisayarı açtığım zaman Google'ye bile tıklasam anında ekran kararından sonra kendine geliyor hiçbir şey yapmama izin vermiyor, kararıp kendine geldikten sonra bu sefer yeni sekme simgesine tıkladığım zaman yine kararıyor vs. vs. Ama her seferinde bir kere reset attığım zaman sorunu kalmıyor o reseti attıktan sonra 3 gün boyunca oyun oynamışlığım var hiçbir performans eksikliği veya başka sorun yaşamıyorum sadece bilgisayarı tamamen kapattığımda ve ertesi gün açtığımda böyle bir sorun çıkıyor. Ekran kartı kaynaklı olarak düşündüğüm bu ufak sorunu nasıl halledebilirim fikriniz var mı? Ne kadar SSD'ye sahip olsam da kapattığım bilgisayarı her gün yeniden açtığımda bir kere resetlemek insanı hafif rahatsız etmeye başladı.