RX 5700 XT Ekran Kartı alınır mı?

Eren12dlg

Decapat
Arkadaşlar selam iyi Sosyaller 2.el güzel bir ekran kartı buldum bunu almaya karar verdim sizce alınır mı?
FurMark testleri şu şekilde:

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı 2.PNG

MARKA: XFX RX 5700 XT

Açıklaması şu şekilde: Sorunsuz kullandığım kartımı model yükselttiğim için satıyorum 2. sahibiyim güvenlik etiketi tarafımca açılmıştır kartı aldığım da ısınma vardı macun yenilemesi yapılması gerekiyordu özenli bir şekilde fotolardaki sıvı metali macunu uyguladım sıcaklık değerli fotolarda var önceki sıcaklık 80 dereceleri görüyordu şu an 65-70 arasında alan kişi güzel günlerde kullansın.

Kartın KFG varmış. Sizce alınır mı?

Kartı açmışsa KF olur garanti dışı kalır. Zaten ikinci sahibiymiş. Fiyatı bilmek lazım alınıp alınmayacağıyla ilgili.

Kartı açmışsa KF olur garanti dışı kalır. Zaten ikinci sahibiymiş. Fiyatı bilmek lazım alınıp alınmayacağıyla ilgili.
Fiyatı 4999tl miş yorumlarda 4000tl pazarlık yapmışlar sahibi konum olarak uzak diye anlaşmamış ben yakınım.

Kartın fiziksel durumu ne olursa olsun ben 5700 XT gibi sorunlu bir GPU'yu almam. 6000 serisinde bir dolu seçenek var.
Ne gibi sorunları var?

6600XT'den biraz daha düşük bir kart. Ama fiyatı iyi gibi. Arkadaşın dediği gibi sorunlu bir seriyse alternatiflere bakmak daha iyi olabilir.
(Sola doğru daha yeni seri, yukarı doğru daha iyi performans)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250211-142904_Chrome.jpg
    Screenshot_20250211-142904_Chrome.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 20
Taa çıktığı zaman almıştım Rog 5700XT. Yıllar geçti hala kullanıyorum. Bir kere termal macun yeniledim onun dışında sıkıntı çıkarmadı. Tabi ki bütçe yeterliyse daha güncel bir kart alınabilir ama ben performansından hala çok memnunum.

Arkadaşlar selam iyi Sosyaller 2.el güzel bir ekran kartı buldum bunu almaya karar verdim sizce alınır mı?
FurMark testleri şu şekilde:

Eki Görüntüle 2421246

Eki Görüntüle 2421247

MARKA: XFX RX 5700 XT

Açıklaması şu şekilde: Sorunsuz kullandığım kartımı model yükselttiğim için satıyorum 2. sahibiyim güvenlik etiketi tarafımca açılmıştır kartı aldığım da ısınma vardı macun yenilemesi yapılması gerekiyordu özenli bir şekilde fotolardaki sıvı metali macunu uyguladım sıcaklık değerli fotolarda var önceki sıcaklık 80 dereceleri görüyordu şu an 65-70 arasında alan kişi güzel günlerde kullansın.

Kartın KFG varmış. Sizce alınır mı?
Sorunlu bir modele 5000 TL vermek yerine RX 6600 bulabilirsin o fiyata biraz araştırarak. Birkaç ay önce RX 6600 XT aldım tam 5000 liraya, gayet de memnunum.

TAA çıktığı zaman almıştım ROG 5700XT. Yıllar geçti hala kullanıyorum. Bir kere termal macun yeniledim onun dışında sıkıntı çıkarmadı. Tabii ki bütçe yeterliyse daha güncel bir kart alınabilir ama ben performansından hala çok memnunum.

Herhangi bir kronik sorunla karşılaştın mı dostum.

Fiyatı 4999tl miş yorumlarda 4000tl pazarlık yapmışlar sahibi konum olarak uzak diye anlaşmamış ben yakınım.

Ne gibi sorunları var?
RX 5700 / 5700XT Navi 10 ailesine bağlı GPU'lardı ve döneminde sürücü tutmayan, stabil olamayan kartlar olarak insanları canından bezdirdi. Nitekim Navi 14 ailesinden RX 5500XT saydığım sorunlardan uzak şekilde satıldı ve hala çoğu kullanıcının sisteminde bulunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı