RX 5700 XT Evo alınır mı?

Kasa ve PSU önerisi yapamayacağım. Corsair, Cooler Master gibi bilindik markaların tercih edin derim.
İşlemciyi 3600'de yapabilirsiniz. 3700X bir tık bütçeyi zorlayabilir. :)

Hocam :D kasa ve psusuz 10500 yaptı :D.
Kasa ve PSU önerisi yapamayacağım. Corsair, Cooler Master gibi bilindik markaların tercih edin derim.
İşlemciyi 3600'de yapabilirsiniz. 3700X bir tık bütçeyi zorlayabilir. :)
RAM'i 2 tane almayı unutmayın.

Ekran kartını İncehesap Gaming gecesinden biraz daha uyguna veya islemciyi yakalama şansım olur mu sizce?
AMD sistem isterseniz belirttiğiniz bütçeyi 300-400 TL aşmış oluruz ama Intel tercih ederseniz işin rengi değişir.

Sizden de bekliyorum hocam

Ekran kartı olarak İncehesap Gaming Geceleri'ni takip ederek 2070 Super bakabilirsiniz, eğer 2070 Super'in indirime gireceği gösterilirse konu da açarsınız :)

Ekran kartı olarak İncehesap Gaming Geceleri'ni takip ederek 2070 Super bakabilirsiniz, eğer 2070 Super'in indirime gireceği gösterilirse konu da açarsınız :)

Öyle bir söylediniz ki hiç umudum kalmadı :D.

Beğendim.

@likeeivor hocam neyden umudunuz kalmadı? İndirim kovalamadan bile alabilirsiniz 2070 Superi, bütçeniz yetiyor buna.

Attığım sistem 4654 lira oluyor fakat ben bu sistemi 2K oyunculuğa göre önerdim, eğer 1080p kullanacaksanız işlemciyi arttırmak gerekiyor. İsterseniz 1080p içinde sistem kurabilirim.

@likeeivor hocam neden umudunuz kalmadı? İndirim kovalamadan bile alabilirsiniz 2070 Super'i, bütçeniz yetiyor buna.

Attığım sistem 4654 lira oluyor fakat ben bu sistemi 2K oyunculuğa göre önerdim, eğer 1080P kullanacaksanız işlemciyi arttırmak gerekiyor. İsterseniz 1080P içinde sistem kurabilirim.

Hocam evet başta 1080P olarak kullanacağım monitörüm şu anlık değiştiremem 1080P'de kullanacağım sistemi sonra değiştireceğim 2-3 ay sonra.
Burada 8 çekirdekli dehşet bir işlemci alabilirsiniz. Anakart tarafında da düşük kalmadınız. Belki depolama bir miktar az görülebilir ama zamanla halledilecek bir şey.

Evet güzel toplamışsınız RAM'ları 3200 MHz ile değiştirsek sorun olmaz sanırım.
@likeeivor hocam neden umudunuz kalmadı? İndirim kovalamadan bile alabilirsiniz 2070 Super'i, bütçeniz yetiyor buna.

Attığım sistem 4654 lira oluyor fakat ben bu sistemi 2K oyunculuğa göre önerdim, eğer 1080P kullanacaksanız işlemciyi arttırmak gerekiyor. İsterseniz 1080P içinde sistem kurabilirim.

Hayır anlamadınız hocam emoji koyunca sanki indirime zor giriyor gibi dediniz anladım benim hatam pardon.

Hocam ben 1080P'de kullansam sorun yaşamam değil mi sistemde monitör sonra alacağım çünkü.
Burada 8 çekirdekli dehşet bir işlemci alabilirsiniz. Anakart tarafında da düşük kalmadınız. Belki depolama bir miktar az görülebilir ama zamanla halledilecek bir şey.

Hocam bu sistemde 1080P'de sıkıntı olmaz değil mi RAM'leri 3200 MHz yapmayı düşünüyorum bu arada herhangi bir sorun yaşar mıyım darboğaz vs hiç bilgim yok da.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı