RX 5700 XT Fazla Isınıyor!

Siz konu sahibinin "ısınıyor" diye şikayet etmesinin nedenini gördünüz mü?

Siz konu sahibinin "ısınıyor" diye şikayet etmesinin nedenini gördünüz mü?
Ona ilişkin bir cevap vermedim. Konu sahibi driverları yüklemediği için olmuş olabilir. Ben başkasının havalandırma ile ilgili cevabına cevap vermiştim.

Ona ilişkin bir cevap vermedim. Konu sahibi driverları yüklemediği için olmuş olabilir. Ben başkasının havalandırma ile ilgili cevabına cevap vermiştim.

Aslına bakarsanız geneli bu şekilde. Isınmadan şikayetler ya olmadı gereken sıcaklıkları bilmiyorlar ya da kasalar yeterli hava akımına sahip değil.

"Ekran kartım 65 derece çok ısınıyor" diyeni de gördüm "ön camı çıkarınca sorun düzeldi" diyeni de.

O yüzden düzgün verileri karşılaştırın öyle karar verin derim.

Kasa içerisindeki bileşenlere asla çalışırken dokunmayın. Çalışan parçalar serin çalışıyor desek bile 60-65 dereceye tekabül eder ki bu bile elinizi yakmaya yeterlidir. Sıcaklık el ile ölçülmez.

Anlayamıyoruz. Çok fazla bilgi kirliliği oluştu. Örneğin 65 derece bu klasmandaki kartlar için gayet normaldir bence. Benim kurmayı planladığım sistemde kasanın alt vs ön kısmından havayı alıp üst ve arka taraftan atacak şekilde ayarlayacağım. Kasanın içerisi efil efil esecek.

Arkadaşlar bende biliyorum el ile ölçülmeyeceğini, sadece daha bilgisayar boşta iken bu şekilde olması normal mi diye bir soru sordum. Akşam w10 yükledikten sonra değerleri buraya yazacağım, takipte kalın. Sizce hangi testi yaparsam daha sağlıklı olur?

Ekran kartinin custom fan ayari yoksa 60 dereceye kadar fanlari calismaz kardesim o yuzden bosta iken oyledir.
Sizce hangi testi yaparsam daha sağlıklı olur?
En yusek sicakligi almak icin Furmark ve ODDT.
Performansi olcmek icin 3D Mark Demo. Steam de ucretsiz.

Ekran kartinin custom fan ayari yoksa 60 dereceye kadar fanlari calismaz kardesim o yuzden bosta iken oyledir.

En yusek sicakligi almak icin Furmark ve ODDT.
Performansi olcmek icin 3D Mark Demo. Steam de ucretsiz.
Teşekkür ederim dostum dener denemez yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…