Yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum hiçbir problemi yok, 60 derecenin üstüne çıkmıyor tabii kasa ve ana karttan da kaynaklı olabilir.
MB 511.
ASUS TUF B450 PRO GAMING.
İle birlikte kullanıyorum gayet memnunum.
Millet Nvidia ile WarZone oynayamıyor şu an. Dünyalar kadar mesaj aldım. Ben 2*4 DDR3 RAM ve RX570 ile 2 gündür 20 saat sıfır sorun şekilde oynuyorum. Şimdi buna konu mu açayım duyduğum Nvidia kartları ile ilgili? Komik olurdu. Önyargınızı bırakın artık ya. AMD ısınıyor, çöküyor, yanıyor, çalışmıyor vs. Bunlar bana cidden komik geliyor. Kimse kullanıcı hatası veya farklı bir şey aramıyor. Oyunu yükledim mesela ilk çıktığında ancak bir türlü açamıyordum. @Emre C sağolsun basit bir süreç ile yardımcı oldu ve pat! Sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. İnsanlar çok çok garip gelmeye başladı bana. Reddit'te bile böyle değil ama biz Türkler burada #fanboy@luk kategorisinde nobel ödülü almak için çabalıyoruz. Markaya değil modele bakınız. Bugün Inno 3D 1650S ekran kartı 1270TL ve giriş seviye tüm sistemlerde onu öneriyorum. Sorsak beni AMD fanı olmakla suçlarlar Nickim 5GHz yav nickim. Neyse iyi sosyaller.
Yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum hiçbir problemi yok, 60 derecenin üstüne çıkmıyor tabii kasa ve ana karttan da kaynaklı olabilir.
MB 511.
ASUS TUF B450 PRO GAMING.
İle birlikte kullanıyorum gayet memnunum.
Sıcaklık sorununu nasıl çözdün ya hangi sürümü kullanıyorsun benim kasa çok iyi hava alıyor hatta yan kapağı açtım öyle de denedim oyunlar da 80 dereceyi görüyor.
Sıcaklık sorununu nasıl çözdün ya hangi sürümü kullanıyorsun benim kasa çok iyi hava alıyor hatta yan kapağı açtım öyle de denedim oyunlar da 80 dereceyi görüyor.
Her gün istisnasız ya AMD ekran kartı ya da işlemcileri ile ilgili bu tarz başlıklar açılıyor. Yakın bir zamanda sistem toplayacağım. Elimi kolumu iyice bağlıyor bu durum. Bu sorunların yazılım ile alakalı olduğunu düşünüyorum.