RX 5700 XT FPS değerleri nasıl?

Hayır anlamadığın kısım şu 200 MHz normalde çekmesi gerekiyor. Neden sen aynı şeyi yaparken 3 katı daha fazla güç çeksin elektrik faturan 3 katı kadar artmasını bir düşün mantıklı değil. Boşta 200 MHz VRAM kullanması gerekiyor üstündeyse bu AMD'nin neredeyse bütün ekran kartlarında olup çözemediği bir sorun. Bunu da tazeleme oranın düşürerek yapıyor. Yoksa 1746 MHz çekmesi normal bir durum oyunda yüksek VRAM frekansını ihtiyaç duyuyor zaten burada anlatılmak istenen sürekli aynı değerde olmasının anormal olması sürekli son hızda çalışması anormal olan bir durum.

@oggiowski videoyu izleyin neredeyse tüm sorunlardan bahsediliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam özelden mesaj atayım DC'den bir 5 dk konuşalım.

lazye
lazye3855

ikisinden birinden ulaşabilirsin.

Lazye.
LAZYE3855.

İkisinden birinden ulaşabilirsin.

Attım hocam DC'den istek.

Kartı diğer PCI slotlarına taktım sonuç yine aynıydı sonra normal 1. olan PCI slotuna taktım sonuç böyle şu an çok enteresan.

PC'yi yeniden başlattım yine 200'lü değerlere çıktı değişen bir şey yok. Konu kapanabilir her çözümü denedik olmadı.

Son düzenleme:
Söylediğim gibi kart yanlış rapor ediyor büyük ihtimalle sensörü bozuk kartın - %50 PL düşürdüğünde bile 200W güç tüketimi gösteriyor ki bu tamamen imkansız bir durum. Kart aldığın kişiye iade et. Daha fazla kurcalayıp kafanı ağrıtma.

Reis Thic III modelini almayı düşünüyorum, şu an driver sorunları yaşıyor musun? r5 1600 8 çekirdek modelini kullanıyorum b450 ile. R7 1700 say sen onu, darboğaz olsa bile monitör 60 hertz, zaten 60 fps üstü ile işim yok sıkıntı yaşar mıyım yorumların çok önem arz ediyor cevap verirsen sevinirim.

Hocam selamünaleyküm R5 1600 ile de R7 1700 ile de darboğaz yapar siz en düşük R5 3600 almayı deneyin 60 FPS çoğu oyunda alırsınız sizin söylediğiniz işlemciler ile spesifik oyunlarda darboğaz yapabilir ve oynanmayacak hale gelebilir driver sorunu 2 aydır yaşamıyorum. İmkanın varsa 6600 XT al ya da 3060.

R5 3600 altı bütün işlemcilerde darboğaz yapıyor. Hatta yer yer darboğaz sayılmasa da %5 oranında R5 3600 ile bile darboğaz yapıyor. Eğer uygun bulursanız 5700XT alın. 4000 TL üstü bir fiyata almanızı asla önermem.

Darbogaz yaptigini bilerek aldim zaten 2. El sipariş verdim Umarim donanim hatasi yoktur veya yazilim sorunlari ile ugrasmam. Su an tek merak ettiğim bir sorum olacak size oyunda kartinizin guc tüketimi ortalama olarak nedir?

Oyunda kartinizin guc tüketimi ortalama olarak nedir?

Oyunu söyleyin bakayım.

Darbogaz yaptigini bilerek aldim zaten 2. el sipariş verdim umarim donanim hatasi yoktur veya yazilim sorunlari ile ugrasmam. Su an tek merak ettiğim bir sorum olacak size oyunda kartinizin guc tüketimi ortalama olarak nedir?

Bu arada bende AMD yazılımına güncelleme geldiğinde ve ben yapmadığımda çöküyor çoğu kez sizde de olursa güncellemeleri kontrol edin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…