RX 5700 XT Full devirde 85 derece oluyor

358319

Hectopat
Bütün aldığım kartı stres testine soktum. %95 fan 85 dereceyi gördü. Normal mi arkadaşlar. Kasanın önü kapalı içeri hava girişi yok. Ama yine de bana fazla geldi fan devrine göre. Yer Mersin.

Bütün aldığım kartı stres testine soktum. %95 fan 85 dereceyi gördü. Normal mi arkadaşlar. Kasanın önü kapalı içeri hava girişi yok. Ama yine de bana fazla geldi fan devrine göre. Yer Mersin.

Hocam hava sirkülasyonu yoksa normal gibi fan 100 olsa da bir şey değişmez soğutmak için kullandığı hava değişmiyor ki uzay sistem deneyin kartı ya da yan kapağı açıp deneyin.

Kartın macununun kurumuş olması muhtemel. Alırken bu testleri neden yapmadınız? Kasanın yan kapağını açıp bir de öyle teste sokun. Hala benzer sıcaklık değerleri alırsanız kartı açıp termal macunu yenilemeniz gerekebilir.

İkinci el sitesinden aldım. Param Güvende'nin muadili.

Tamamdır yan kapağı açık deniyorum.

Hocam şimdi fark ettim hafif sallantıda sistem donuyor.

Karşı tarafın sistemi yoktu hocam ben testleri yapıyorum sıkıntı olursa karşı tarafa tekrar hayırlı olsun. Tekrar montaj yapacağım.

İstedim ama karşı tarafın sistem temini şu anlık olmadığı için test yapmadı ama iyi olduğunu söyledi. Para havuzda olduğu için aldım ben de diğer türlü güvenemezdim. Testleri şu anda yapıyorum bakalım nasıl olacak. Sizlerle paylaşırım hocam.

İstedim ama karşı tarafın sistem temini şu anlık olmadığı için test yapmadı ama iyi olduğunu söyledi. Para havuzda olduğu için aldım ben de diğer türlü güvenemezdim. Testleri şu anda yapıyorum bakalım nasıl olacak. Sizlerle paylaşırım hocam.

Hocam kartın modeli neydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı