RX 6700 XT boşta 85 derece

Bahosso

Zeptopat
Daha fazla  
Almış olduğum sistem: RX 6700 XT ekran kartı, i5 12400F işlemcili, 16 GB RAM'li, 610 anakartlı bilgisayarım için hiçbir sorun yokken bugün PC'ye bir şeyler oldu boşta iken 40 derecede çalışan bilgisayarım bugün 85 derecelerde.
Ayrıca hard diskimdeki oyunlarım kasıyor ve sanki cızırtılı ötüyor ama M.2 SSD'de kurulu (GTA 5 RDR2 Full ayarda) oyunlarım kasmıyor. Bir bilgin varsa yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1661890040370.png
    1661890040370.png
    40,9 KB · Görüntüleme: 70
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    108,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
benim aslında sorunum bu değildi m2 ssd deki oyunlarım kasmıyor full ayarda rdr2 gta 5 harddiskteki oyunlarım kasıyordu birden bu ekran kartı sorunu çıktı

benim aslında sorunum bu değildi m2 ssd deki oyunlarım kasmıyor full ayarda rdr2 gta 5 harddiskteki oyunlarım kasıyordu birden bu ekran kartı sorunu çıktı
harddiskimdeki oyunları deniyim sorun varsa yazacağım

Crackli sahte oyunlarını kaldır ve geri kalan dosyalarını da kaldır derim. Malwarebytes taramasından sonra sorunun çözüldüyse mining virüsü yemişsin muhtemelen. Hala sana bu virüsü bilgisayarını bulaştırmış olabilecek programları kullanmayı mı düşünüyorsun cidden? Kaspersky ya da BitDefender ile de taratın ve lütfen onları da crackli indirmeyin kendi orijinal sitelerinden indirin.

Crackli sahte oyunlarını kaldır ve geri kalan dosyalarını da kaldır derim. Malwarebytes taramasından sonra sorunun çözüldüyse mining virüsü yemişsin muhtemelen. Hala sana bu virüsü bilgisayarını bulaştırmış olabilecek programları kullanmayı mı düşünüyorsun cidden? Kaspersky ya da BitDefender ile de taratın ve lütfen onları da crackli indirmeyin kendi orijinal sitelerinden indiço
çoğu oyunum orijinal ama Tr yama kuruyorum muhtemelen onlardan biri yaptı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı