RX 5700 XT FurMark değerleri nasıl?

Hocam peki çift fanlı modellerden öneribileceğiniz varmı?
2.el olarak performans ne kadar artar?
Ekran kartı fan modelleri hakkında pek bilgim yok hocam ama Red Devil ve Sapphire modellerinin şanı var bu konuda.

Fan modelinin değişmesi FPS'i hiç etkilemez, yüksek sıcaklık kaynaklı performans kaybı olmadığı sayarsak oda 90 derece sonrasında olur. Ama modelden modele OC yapabiliyor firmalar, onu sizde manuel olarak yapabilirsiniz doğrusu.
Bazende Underclock yaparlar.

Ben bu ekran kartını güncel de kullanıyorum ve 180W ve 188W üstü bu ekran kartı için gereksiz sıcaklık ve güç tüketimini %1-2 performans artışı için veriyor.

221W için değerler gayet doğal görünüyor.

Eğer biraz kurcalamak isterseniz yukarıdaki rehberleri göz gezdirebilirsiniz.

Bu kart için tavsiye ettiğim frekans değeri;

İyi çip denk gelirse;

1975 MHz 975mV 1800 MHz VRAM

Kötü çip denk gelirse;

1975 MHz 1060mV 1800 MHz VRAM

Bu değerler de sıcaklıklar kontrol altına alınıyor. 2 GHz üstünü hedeflemeniz için güç tüketimini artırmanız lazım.

Ben bu ekran kartını güncel de kullanıyorum ve 180W ve 188W üstü bu ekran kartı için gereksiz sıcaklık ve güç tüketimini %1-2 performans artışı için veriyor.

221W için değerler gayet doğal görünüyor.

Eğer biraz kurcalamak isterseniz yukarıdaki rehberleri göz gezdirebilirsiniz.

Bu kart için tavsiye ettiğim frekans değeri;

İyi çip denk gelirse;

1975 MHz 975mV 1800 MHz VRAM

Kötü çip denk gelirse;

1975 MHz 1060mV 1800 MHz VRAM

Bu değerler de sıcaklıklar kontrol altına alınıyor. 2 GHz üstünü hedeflemeniz için güç tüketimini artırmanız lazım.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Cihazı aldım fakat oyunlarda 80'den aşağı derece görmüyordu bende onaylamadan bi içini açıp mx-6 ile termal bakımlarını yaptım ve sıcaklık 20 derece düştü 60 larda seyrediyor şuanlık yük altındayken.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Cihazı aldım fakat oyunlarda 80'den aşağı derece görmüyordu bende onaylamadan bir içini açıp MX-6 ile termal bakımlarını yaptım ve sıcaklık 20 derece düştü 60'larda seyrediyor şu anlık yük altındayken.

İyiymiş. Hotspot ve memory sıcaklıkları nasıl ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı