E Ekinoks9 Centipat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 12 22 Aralık 2019 #11 Darksandor dedi: RX 5700 XT Nitro+ için tek çektiğim sorun HDMI'dan Display Port'a geçerkendi onu da hallettim şuanda su gibi akıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba sorunuzu tahmin yürüterek no signal hatası mıydı benım elımde bu kart mevcut bu problemı nasıl astınız acaba?
Darksandor dedi: RX 5700 XT Nitro+ için tek çektiğim sorun HDMI'dan Display Port'a geçerkendi onu da hallettim şuanda su gibi akıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba sorunuzu tahmin yürüterek no signal hatası mıydı benım elımde bu kart mevcut bu problemı nasıl astınız acaba?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 22 Aralık 2019 #12 Ekinoks9 dedi: Hocam merhaba sorunuzu tahmin yürüterek no signal hatası mıydı benım elımde bu kart mevcut bu problemı nasıl astınız acaba? Genişletmek için tıkla... Enhanced Sync kapa düzelecektir.
Ekinoks9 dedi: Hocam merhaba sorunuzu tahmin yürüterek no signal hatası mıydı benım elımde bu kart mevcut bu problemı nasıl astınız acaba? Genişletmek için tıkla... Enhanced Sync kapa düzelecektir.
N Necrolust Kilopat Katılım 22 Ekim 2015 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #13 Kart çıkalı neredeyse 6 ay olacak hala stabil bir sürücü yayınlanmadı.
Darksandor Kilopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 251 22 Aralık 2019 #14 Ekinoks9 dedi: Hocam merhaba sorunuzu tahmin yürüterek no signal hatası mıydı benım elımde bu kart mevcut bu problemı nasıl astınız acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır 100Hz'i HDMI kablosuyla alamıyorum FreeSync açıkken, DP kablosu alınca çözüldü. Bu bahsettiğiniz No Signal bana 1 aydır 3-4 kere oldu toplamda. Ben de anlamadım neden.
Ekinoks9 dedi: Hocam merhaba sorunuzu tahmin yürüterek no signal hatası mıydı benım elımde bu kart mevcut bu problemı nasıl astınız acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır 100Hz'i HDMI kablosuyla alamıyorum FreeSync açıkken, DP kablosu alınca çözüldü. Bu bahsettiğiniz No Signal bana 1 aydır 3-4 kere oldu toplamda. Ben de anlamadım neden.