Hocam merhaba sorunuzu tahmin yürüterek no signal hatası mıydı benım elımde bu kart mevcut bu problemı nasıl astınız acaba?RX 5700 XT Nitro+ için tek çektiğim sorun HDMI'dan Display Port'a geçerkendi onu da hallettim şuanda su gibi akıyorum.
Hocam merhaba sorunuzu tahmin yürüterek no signal hatası mıydı benım elımde bu kart mevcut bu problemı nasıl astınız acaba?RX 5700 XT Nitro+ için tek çektiğim sorun HDMI'dan Display Port'a geçerkendi onu da hallettim şuanda su gibi akıyorum.
Enhanced Sync kapa düzelecektir.Hocam merhaba sorunuzu tahmin yürüterek no signal hatası mıydı benım elımde bu kart mevcut bu problemı nasıl astınız acaba?
Hayır 100Hz'i HDMI kablosuyla alamıyorum FreeSync açıkken, DP kablosu alınca çözüldü. Bu bahsettiğiniz No Signal bana 1 aydır 3-4 kere oldu toplamda. Ben de anlamadım neden.Hocam merhaba sorunuzu tahmin yürüterek no signal hatası mıydı benım elımde bu kart mevcut bu problemı nasıl astınız acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.