RX 5700 XT için kaç watt PSU almalıyım?

tokhan

Hectopat
Merhaba arkadaslar. Basliktaki 5700 XT kartini almaya karar verdim. QP hazir sistemlerden bir tanesinde ekran karti 2060S, bunu Sapphire 5700 XT Nitro+ karti ile degistirmeyi dusunuyorum.
Ekstra olarak gucu arttirmam gerekecek sanirsam. Ne kadarlik bir guc gerekir sizce? Ayrica sisteme sivi sogutucu eklememe gerek var mi? Tesekkur ederim simdiden. Sistem linki burada:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkur ederim.peki sistemde yetersiz olan bir kisim var mi yada soyle olsa daha iyi olur dediginiz bir kisim?bu arada 1080 p lik monitor kullanmayi dusunuyorum ama 2 k yi destekler mi?.Cok soru sordum kusura bakmayin.
DSR açıp 2K oynayabilirsiniz. Ama bu tabii ki gerçek 2K deneyimi sunmaz, sorun da çıkarmaz şartlar dahilinde. Eğer bütçeniz yeterliyse anakartı MSI B450 TOMAHAWK MAX yapabilirsiniz. Ama o anakart da sorunsuz.

Merhaba arkadaslar. Basliktaki 5700 XT kartini almaya karar verdim. QP hazir sistemlerden bir tanesinde ekran karti 2060S, bunu Sapphire 5700 XT Nitro+ karti ile degistirmeyi dusunuyorum.
Ekstra olarak gucu arttirmam gerekecek sanirsam. Ne kadarlik bir guc gerekir sizce? Ayrica sisteme sivi sogutucu eklememe gerek var mi? Tesekkur ederim simdiden. Sistem linki burada:
Dostum ben de rx 5700 xt ekran kartı var Psu olarak Cougar Cgr Stx 700 700w 80 + varr bilgisayar yeni toplama bi bilgisayar oyun esnasında ekran gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor Psu'dan şüpheleniyorum ekran kartın için hangi psu kaç volt aldın aynı problem sende de var mı teşekkürler

Dostum ben de RX 5700 XT ekran kartı var PSU olarak Cougar CGR stx 700 700W 80 + varr bilgisayar yeni toplama bir bilgisayar oyun esnasında ekran gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor PSU'dan şüpheleniyorum ekran kartın için hangi PSU kaç Volt aldın aynı problem sende de var mı teşekkürler.

Mutlaka göz atın.

Mutlaka göz atın.
Dostum okudum bunu Servise göndericem yapıcak bişeyim yok çok mide bulandırıcı bi olay Mavi ekran gibi değil sorununu bulasın dün OCCT ile bilgisayarı teste soktum PSU 'da dahil kapanma olmadı ama ne zaman oyuna girsem Ekran gidiyor Kasa çalışıyor.Servisten de arıza yok derlerse bakıcam artık cevapların için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı