RX 5700 XT kart oyunda 90 derece oluyor

ön kısmı mesh olan bir kasa faydalı olur diye düşünüyorum, çok pahalı birşeyde almaya gerek yok. bahsettiğiniz modelde olur, buda olur Bitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Siyah Mid Tower Kasa - incehesap.com
Başta bunu alacaktım zatende, ekran kartım sığmıyor buna. Game Master WJCOOLMAN ROBIN2 Uzaktan Kumandalı RGB 7 Fanlı Gaming Akvaryum Beyaz Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunu düşünüyorum, çok hoşuma gitti. Pahalı biraz ama almışken sevdiğim birşey olsun diyorum.

Sıcaklık olayını çözdüm bu seferde çökme başladı 😐. Detroitte örneğin oyuna girdim daha ara sahne bitmeden bilgisayarkendini yeniden başlattı. TLOU oynuyorum ekran kartı sürekli çöküyor. Daha beter oldu yani. Nası çözeceğim ben bunu, bıktım bunla uğraşmaktanç

Son düzenleme:
kötü olmuş :( ikinci el almıştınız sanırım bu kartı dimi? garantisi devam etmeyen kart almayı sakat buluyorum şahsen. elinizde kalmaz umarım. bi yerine yeniden takın çıkarıp.

kötü olmuş :( ikinci el almıştınız sanırım bu kartı dimi? garantisi devam etmeyen kart almayı sakat buluyorum şahsen. elinizde kalmaz umarım. bi yerine yeniden takın çıkarıp.
Bende zorluktan almıştım zaten, bir daha da bulaşmayacağım 2. ele.

Driverleri silip yükledim, termal macun değişimi yaptım ve kasanın yan kapağını açtım. Şu an tlou 70 derece civarında. Şimdi eğer dediğiniz gibi kasa ciddi bir fark yaratmayacaksa nasıl bir kasa almalıyım? Ben akvaryum kasa istiyordum ama hava akışı kötü dediler diye Dark Maxima v20 düşünüyordum. ama şu an ekran kartı sıcaklığı daha iyi gibi. Ne dersiniz, akvaryum kasa almalı mıuyım?
Açıkçası kullandığınız kart biraz eski.Zaten 2.el almışsınız hatta mining bile yapıldığını düşündüğünüzü söylemiştiniz.Bana kalırsa kasa değişiminden ziyade kartın da termal bakımlarını yaptırmanız gerekiyor

Açıkçası kullandığınız kart biraz eski.Zaten 2.el almışsınız hatta mining bile yapıldığını düşündüğünüzü söylemiştiniz.Bana kalırsa kasa değişiminden ziyade kartın da termal bakımlarını yaptırmanız gerekiyor
Termal bakımdan kastınız ne? Termal macununu değiştirdim sadece.

Evet.

Teşekkürler.
Kartın termal macununu değiştirmek şimdilik yeterli olacaktır.İlla kasa almak istiyor musunuz? Ona göre yardımcı olayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı