RX 5700 XT model önerisi

xDizZzy

Hectopat
Daha fazla  
MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X ekran kartı mı? Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8 GB 256Bit GDDR6 DX(12) PCI-e 4.0 ekran kartı (11293-03-40G) mı? Bu ikisi arasında gidip geliyorum.Hangisi daha iyidir? İkisi de aynı fiyat çünkü.

Adsız.png

Bende sizin gibi ikisi arasında kaldım. Sosyal'de birçok insan Nitro+ öneriyor ancak karşılaştırmada Gaming X önde gözüküyor.
MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com (3.981₺)

SAPPHIRE Sapphire Radeon Rx 5700 Xt 8gb 256 Bit Nıtro+ 11293-03-40g 109121 | Trendyol (3.895₺)

Eki Görüntüle 574071
Bende sizin gibi ikisi arasında kaldım. Sosyal'de birçok insan Nitro+ öneriyor ancak karşılaştırmada Gaming X önde gözüküyor.
Böyle bir karşılaştırma yok. Bu site neye göre karşılaştırıyor? PCB kalitesi, fanların yapısı, VRM, VRAM soğutmasına dair bir bilgi veriyor mu? Böyle göz gezdirerek karşılaştırma mı olur?

Böyle bir karşılaştırma yok. Bu site neye göre karşılaştırıyor? PCB kalitesi, fanların yapısı, VRM, VRAM soğutmasına dair bir bilgi veriyor mu? Böyle göz gezdirerek karşılaştırma mı olur?

Gaming X'in soğutması Nitro+ ekran kartına göre daha iyi değil mi ?
Ayrıca Nitro+ çok ağır bir kart ve ona özel destek çıtası almak şart sanırım.

Gaming X'in soğutması Nitro+ ekran kartına göre daha iyi değil mi ?
Ayrıca Nitro+ çok ağır bir kart ve ona özel destek çıtası almak şart sanırım.
Nitro+, 3 fanından dolayı daha sessiz, VRAM'leri daha serin, MSI ise VRM ve GPU sıcaklığı olarak daha serin. Ama aralarında derece olarak da 4-5 fark var yani neredeyse aynı.

Nitro+, 3 fanından dolayı daha sessiz, VRAM'leri daha serin, MSI ise VRM ve GPU sıcaklığı olarak daha serin. Ama aralarında derece olarak da 4-5 fark var yani neredeyse aynı.

Sisteminizde FSP Hydro G model güç kaynağı varmış, bende FSP Hydro G Pro 850 almayı düşünüyorum. Siz güç kaynağınızdan memnun musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı