RX 5700 XT model tavsiyesi

Sıcaklık değerleri çok iyi. Fan stop ekran kartı 60 dereceye çıkana kadar fanın durmasıdır. Yani video izlerken fan sesi duymuyorsunuz. O özellik olmasa bile fiyatına göre soğutması çok iyi ve tasarımı çok hoş 4000 TL civarı bulursam düşünmeden alacağım. Yardımınız için de teşekkür ederim.

Boşta 37 derece şu an da fanlar ise çalışmıyor. Yani kasanın içine baktığım da ekran kartının 3 fanı da hareketsiz durum da dönmüyor. Video izlerken de dönmüyor fanlar şimdi kontrol ettim.

Boşta 37 derece şu an da fanlar ise çalışmıyor. Yani kasanın içine baktığım da ekran kartının 3 fanı da hareketsiz durum da dönmüyor.
Peki hocam çok teşekkür ederim. Kart istediğim tüm özellikleri barındırıyor. Sinerji’de tekrardan 4000’e düşerse satın alacağım.
Hocam bir de kullandığınız PSU sisteme yetiyor mu? Elektrik kesilmesinde herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Peki hocam çok teşekkür ederim. Kart istediğim tüm özellikleri barındırıyor. Sinerji’de tekrardan 4000’e düşerse satın alacağım.
Hocam bir de kullandığınız PSU sisteme yetiyor mu? Elektrik kesilmesinde herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Kullandığım PSU şuana kadar sorun çıkarmadı fakat önümüz de ki ay değiştirmeyi düşünüyorum. High Power 750W Gold alacağım bu sistemi bu PSU'ya bütçem yetmediği için kısa süreliğine emanet ettim. Bu PSU'yu almanı önermiyorum yani.

Kullandığım PSU şuana kadar sorun çıkarmadı fakat önümüz de ki ay değiştirmeyi düşünüyorum. High Power 750W Gold alacağım bu sistemi bu PSU'ya bütçem yetmediği için kısa süreliğine emanet ettim. Bu PSU'yu almanı önermiyorum yani.
Peki hocam teşekkür ederim. Aklımda soru işareti kalmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı