RX 5700 XT nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam da ne diyebilirim? Cidden şu ekran kartının bu fiyata gömülmesinden bıktım. Sanki sayısal loto oynuyoruz, bende hiçbir sorun olmadı şu zamana kadar.
Siz de olmadı diye herkeste olmayacak bir durum yok.
Bunlar sadece bazıları:

Kartı kullanmamış arkadaşlar sağdan soldan duydukları ile kartı kötülüyor. Bana kızacaksınız ama olay tamamen bu. RTX 3000 serisi bile çökme sorunları yaşıyorken RX 5700 XT sorun yaşaması o kadar da abartılacak bir şey değil. 1 Yıldan fazla süredir Sapphire Pulse RX 5700 XT kullanıyorum ve çok memnunum. 2070 Super ile yarışan kart ve fiyat olarak neredeyse yarı fiyatı. Hiç düşünmeden alın, ilk çıktığı zaman yaşanılan problemlerin %1i yok kartta. Var diyen varsa da lütfen garantiye yollasın.

Ama bende olmadı sen NVIDIA fanboyusun hepsi Amerika'nın oyunu.

Sonunda beni anlayan biri...

5700XT ile çökme sorunu çıktığından beri oluyor. 2000 serisinde de vardı. Bir güncelleme ile çözüldü. AMD yazılım hakkında bir cacık bilmiyor.

5700XT ile çökme sorunu çıktığından beri oluyor. 2000 serisinde de vardı. Bir güncelleme ile çözüldü. AMD yazılım hakkında bir cacık bilmiyor.
Aldığı ürünü sonuna kadar savunacaklar. Azıcık araştırsalar anlayacaklar.

Aldığı ürünü sonuna kadar savunacaklar. Azıcık araştırsalar anlayacaklar.

Örnek vereyim, aldığın bir ürün neden gayet iyi ve sorunsuz çalışıyorsa, gömeceksin arkadaşım?

Çok iyi hatırlıyorum en son yaşadığım çökme olayı Mayıs ayında oldu. Rainbow 6: Siege dereceli maçımın ortasında yaşadım. O tarihten beri ne siyah ekran, ne sistem çökmesi, ne de başka bir şey yaşadım. Fiyatına göre sunulan iş çok iyi bence.

Senin hayatında görmediğin kadar fazla kart kullandım AMD'de sorun çıkma ihtimali 30 ise NVIDIA'da 5 o çökme sorunu da sadece belli markalarda oldu hemen çözdüler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…