NVIDIA yeni güncelleme getirerek FPS düşürdüğünü umarım biliyorsundur.NVIDIA'nın 2 güncelleme ile çözdüğü olayı AMD bilmem kaç güncellemedir çözemiyor.
NVIDIA yeni güncelleme getirerek FPS düşürdüğünü umarım biliyorsundur.NVIDIA'nın 2 güncelleme ile çözdüğü olayı AMD bilmem kaç güncellemedir çözemiyor.
1 hafta önce galiba yeni bir güncelleme geldi ve kurdum. Hiçbir farklılık yok.NVIDIA yeni güncelleme getirerek FPS düşürdüğünü umarım biliyorsundur.
NVIDIA yeni güncelleme getirerek FPS düşürdüğünü umarım biliyorsundur.
NVIDIA yeni güncelleme getirerek FPS düşürdüğünü umarım biliyorsundur.
Herkesin farklı ekran kartı ile FPS düştü biri 10FPS diğer ise 20FPS diyorlardı.Sadece 456.71 sürümde 3 FPS düşüş oldu fakat kullanımdan kaynaklı sıcaklıklar düştü AMD olsa 3 FPS değil ekran kartı gidecekti.
Herkesin farklı ekran kartı ile FPS düştü biri 10FPS diğer ise 20FPS diyorlardı.
10-20 FPS? Biraz daha abartsalar. 20 FPS saçma geldi.Herkesin farklı ekran kartı ile FPS düştü biri 10FPS diğer ise 20FPS diyorlardı.
Bence AMD almak şans işi. Çok düzgün çalışanıda var, benim gibi sorunlarla boğuşanıda. Artık soğudum oyun oynamaktan, arada bir kafa dağıtmak için giriyorum. Genelde forumlarda takılıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.