RX 5700 XT Nitro+ sıcaklık değeri normal mi?

Pcyi ben toplattırdım çok kablo olduğu için baya karışık geldi bana. Ama sanki iki ayrı kablo ile montaj olmuş gibi

Dosya Ekleri

• FE1E3387-BD42-4CB9-9A1C-B6BDEC2561D9.png
    251 KB · Görüntüleme: 54
PC'yi ben toplattırdım çok kablo olduğu için bayağı karışık geldi bana. Ama sanki iki ayrı kablo ile montaj olmuş gibi.

Yok o tek kablo işte onun bir ucunu bir de o kablodan bir tane daha bulup onun bir ucunu ayrı ayrı takacaksın kartına.

Ama bu genel stabilite için. Görüntü konusunda Display Port 1.4 kablo ile denemeniz lazım.

Son düzenleme:
Bu dediğin olayı güç kaynağından mı ayrı ayrı iki kablo ile çekeceğim. Aslında anlayan birine görürüp iyice montajlamak lazım. Montajdan artan kablolar var. Şu an işte olduğum için bakamıyorum yoksa çekerdim resimlerini

Ya böyle siyah ekran ve reset vermiyorsa hiç elleme PSU kaliteli çünkü. O siyah ekran koruma modu kart korumaya geçiyor geçmezse dandik PSU alev alır hem kendini hem PSU'yu korumak için siyah ekran veriyor NVIDIA'da da var ama daha az oluyor. %60 PSU ve güç bağlantıları ile alakalı çözülüyor. Bir de sürücüden olan var ama o çok azaldı FreeSync kapatınca genelde geçiyor oda ya da kaliteli kablo alınca.

Benim monitör baya eski ben ondan dolayı olabilir diye düşünüyorum. 1080p bile değil yani. Kablo tek seçenekti vatandan 80 liraya aldım. İyi bi monitör alınca displayport 1.4 kabloyuda alacağım kesinlikle

Benim monitör baya eski ben ondan dolayı olabilir diye düşünüyorum. 1080p bile değil yani. Kablo tek seçenekti vatandan 80 liraya aldım. İyi bi monitör alınca displayport 1.4 kabloyuda alacağım kesinlikle
Abi sende 15.000 liralık bilgisayarı 500 liralık monitöre mi bağladın.

Abi sende 15.000 liralık bilgisayarı 500 liralık monitöre mi bağladın.
Valla hiç sorma o kadar bile etmez arkadaştan aldım onuda. Sistemi şukadar vermişken birazdaha arttırıyım bi üstü olsun dersen böyle oluyor. Monitörsüz kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…