RX 5700 XT Nitro+ sıcaklık değeri normal mi?

O dediğim kaliteli kabloyu deneyin.
Bir de ekran kartını iki ayrı kablo ile çift besleme yapın. Anakart BIOS sürümünü güncelleyin ve ardından CMOS clear yapın BIOS pilini çıkarıp 1dk bekleyip takma işlemi tabi PC kapalıyken.
Pcyi ben toplattırdım çok kablo olduğu için baya karışık geldi bana. Ama sanki iki ayrı kablo ile montaj olmuş gibi

Dosya Ekleri

• FE1E3387-BD42-4CB9-9A1C-B6BDEC2561D9.png
    FE1E3387-BD42-4CB9-9A1C-B6BDEC2561D9.png
    251 KB · Görüntüleme: 54
PC'yi ben toplattırdım çok kablo olduğu için bayağı karışık geldi bana. Ama sanki iki ayrı kablo ile montaj olmuş gibi.

Yok o tek kablo işte onun bir ucunu bir de o kablodan bir tane daha bulup onun bir ucunu ayrı ayrı takacaksın kartına.

Ama bu genel stabilite için. Görüntü konusunda Display Port 1.4 kablo ile denemeniz lazım.

Son düzenleme:
Yok o tek kablo işte onun bir ucunu bir de o kablodan bir tane daha bulup onun bir ucunu ayrı ayrı takacaksın kartına.

Ama bu genel stabilite için. Görüntü konusunda Display Port 1.4 kablo ile denemeniz lazım.

Bu dediğin olayı güç kaynağından mı ayrı ayrı iki kablo ile çekeceğim. Aslında anlayan birine görürüp iyice montajlamak lazım. Montajdan artan kablolar var. Şu an işte olduğum için bakamıyorum yoksa çekerdim resimlerini

Bu dediğin olayı güç kaynağından mı ayrı ayrı iki kablo ile çekeceğim. Aslında anlayan birine görürüp iyice montajlamak lazım. Montajdan artan kablolar var. Şu an işte olduğum için bakamıyorum yoksa çekerdim resimlerini.

Ya böyle siyah ekran ve reset vermiyorsa hiç elleme PSU kaliteli çünkü. O siyah ekran koruma modu kart korumaya geçiyor geçmezse dandik PSU alev alır hem kendini hem PSU'yu korumak için siyah ekran veriyor NVIDIA'da da var ama daha az oluyor. %60 PSU ve güç bağlantıları ile alakalı çözülüyor. Bir de sürücüden olan var ama o çok azaldı FreeSync kapatınca genelde geçiyor oda ya da kaliteli kablo alınca.

Ya böyle siyah ekran ve reset vermiyorsa hiç elleme PSU kaliteli çünkü. O siyah ekran koruma modu kart korumaya geçiyor geçmezse dandik PSU alev alır hem kendini hem PSU'yu korumak için siyah ekran veriyor NVIDIA'da da var ama daha az oluyor. %60 PSU ve güç bağlantıları ile alakalı çözülüyor. Bir de sürücüden olan var ama o çok azaldı FreeSync kapatınca genelde geçiyor oda ya da kaliteli kablo alınca.
Benim monitör baya eski ben ondan dolayı olabilir diye düşünüyorum. 1080p bile değil yani. Kablo tek seçenekti vatandan 80 liraya aldım. İyi bi monitör alınca displayport 1.4 kabloyuda alacağım kesinlikle

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı