RX 5700 XT Özeti, En İyi ve En Kötü Kartlar

ülkemizde malesef gigabyte ın modeli pulse dan çok daha pahalıya satılıyor hatta neredeyse nitro fiyatına geliyor , oyüzden ülkemiz için konuşursak 3000 tl ye pulse , 3400 tl ye nitro , en mantıklı seçenek gibi duruyor.

Gamer Nexus daki su Steve midir nedir hic sevmesem de incelemeleri gayet guzel ve ozellikle buildozoid ile PCB breakdown incelemelerine de bakmanizi tavsiye ederim. RX 5700 XT incelemeleri gayet basarili soylendigi gibi durum ortada buna gore fiyatlar degisse de sizler icin bir guide niteligi tasir.

Daha önce RX 5700 XT alıp ilk sorunu alan kişi olarak sistemi iade etmiştim. @Eryd sizce sonra almaya değer mi?
bazı sistemlerde yazılımsal sorunlar çıksada önümüzdeki aylarda yeni sürücülerle tamamen düzeltilecektir diye düşünüyorum , son sürücü ile hata alanların oranı baya düşşede nadiren hala hata alanlar var.Bu sorunlar kartla ilgili değil , sürücü yazılım ve windows uyumu ile alakalı.

Asusun kartı Noise, Acustic, Tempereture v.b test sonuç grafiklerinde yok! Ben mi göremedim acaba!

Nadiren mi?
Eylül'e kadar düzelecekti güya. Bence alınmaması gereken bir kart. Uzun zamandır bu kadar çok sorun yaşatan bir kart görmemiştim.
Memnun olanlar var ama alan 10 kişiden 5 i sorunla karşılaşıyor. Yani şansınızın %50 olduğu bir kumara girmek mantıklı mı?

Sorun yaşatan sürücü demek istedin herhalde çünkü sorun sürücüde kartta değil, ayrıca iki gün önce yeni sürücü geldi bir çok düzeltme mevcut adamlar haftada bir güncelleme çıkarıyor 1 2 aya 8 10 tane güncelleme demek Bu da 1 2 aya zaten %100 sorunsuz sürücülerin gelmesi demek.
Haa sende para çoktur 1500 TL fazladan verip 2070 Super alabilirsin sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…