RX 5700 XT Özeti, En İyi ve En Kötü Kartlar

Teşekkür ederim.
nitro+ ya 500 TL kadar daha fazla vermeye gerek var mı? gigabyte soğutma olarak nitro+ yı çok aratır mı? Linkteki gigabyte ile ilk sayfada f/p olarak gösterilen gigabyte birebir aynı kart mı bunu da kesinleştirmek istiyorum .

500tl farka değeceğini sanmıyorum, Gigabyte da gayet yeterli olacaktır. Ve evet, ilk sayfadaki ile aynı kart.

PowerColor'da incelemelerde başarılı ama ben Nitro+ kullanıyorum. Beklentimin biraz üstüne çıktı diyebilirim. Memnunum. PowerColor'da alınabilir.

Hala kullanıyor musun ASUS ROG ile o model arasında kaldım merak etmeyin ASUS düzellti.

Hala kullanıyor musun ASUS ROG ile o model arasında kaldım merak etmeyin ASUS düzellti.
Sapphire Nitro+ dan çok memnunum. Bundan dolayı ASUS altından da olsa tavsiye edemeyeceğim. Fiyat olarak gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Şu an bu sıkıntılı versiyonlarından dolayı ucuz satılıyor sanırım Nitro'ya göre. Yine de Nitro....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…