RX 5700 XT oyunlarda çöküyor

barrakobama

Centipat
Daha fazla  
AMD Radeon RX 5700 XT var ekran kartı sürücüleri güncel fakat oyunlarda ekran kartı çökme hatası var.

Gece ışığı ne alaka be abi...Neyse sevindim sorunun düzelmesine. Bir sorun olursa yazmaktan çekinmeyin lütfen.
harbi alakasızmış ya baya bir süre olmadı bir anda tekrar alakasız bir şekilde çöktü

ekran çok kastığı için durdurup ss aldım değerler bunun azıcık yukarısındaydı ekran kartı max 75 gördü

işlemcim biraz fazla ısınıyor hem fanı çin malı dandik bir şey hem macunu dandik bazen 85 90 gördüğü olabiliyor cod gibi oyunlarda ama hiç çökmüşlüğü yok o tür oyunların

zaten son zamanlarda oldu bu siteye katıldığım zamanlarda toplamıştım bilgisayarı sadece ekran kartı 2. eldi fakat hiç kullanılmamıştı 2020 gibi sahibi almış fakat kutusuna kadar el dahi değilmemişti furmark testleri filanda iyi çıkmıştı kartta sorun olduğunu düşünmüyorum işlemciyi bilmiyorum belki diğerleri hakkında da pek bilgi sahibi değilim zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…