Aşağıdaki bilgisayar parçalarını almak istiyorum, inceler ve fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Ekran kartı konusunda emin değilim pişman olur muyum bunu sizden öğreneceğim. Ekran kartı PCI-E 4.0 desteklediği için bunu destekleyen bir anakart alacağım. M.2 PCI-E 4.0 slotuda olmalı. Uygun fiyatlı bulamadım aradığım fiyatlar maksimum 1500 TL. İlla alın derseniz tabii ki de yukarı çıkarım.
Cok bilgim yok ama arastirdigim kadariyla islemcinin 3600 olmasi daha iyi olur.Ekran karti modeli iyi diye duydum.Kasa hakkinda bilgim yok ne yazik ki.
Aynen çok pahalı o yüzden benim görmediğim model varsa onu alayım dedim X570 anakart konusunda tercihim. Sen yine de vaktin varsa bir anakart önerir misin olmadı hepsini toplu olarak değil de ayda birkaç parça satın alacağım.
Anakart PCI-E 4.0 GPU ve M.2 gen4 destekleyen bir model ile değiştirirsen benim için çok daha iyi olacaktır. Bu şekilde bir tavsiye ye ihtiyacım var
SSD olarak da bundan dolayı Gigabyte AORUS NVMe Gen4 GP-ASM2NE6500GTTD 500 GB M.2 SSD düşünüyorum.
Aynen çok pahalı o yüzden benim görmediğim model varsa onu alayım dedim X570 anakart konusunda tercihim. Sen yine de vaktin varsa bir anakart önerir misin olmadı hepsini toplu olarak değil de ayda birkaç parça satın alacağım.
Anakart PCI-E 4.0 GPU ve M.2 gen4 destekleyen bir model ile değiştirirsen benim için çok daha iyi olacaktır. Bu şekilde bir tavsiye ye ihtiyacım var
SSD olarak da bundan dolayı Gigabyte AORUS NVMe Gen4 GP-ASM2NE6500GTTD 500 GB M.2 SSD düşünüyorum.
Dostum öyle çok pahalıya geliyor ama dediğim gibi o kadar yüksek gereksinimleri olan bir sistem toplamıyoruz eğer istediğin parçaları gerçekten istiyorsan Ryzen 3700X'den aşağı işlemci almamanı öneririm.
Dostum öyle çok pahalıya geliyor ama dediğim gibi o kadar yüksek gereksinimleri olan bir sistem toplamıyoruz eğer istediğin parçaları gerçekten istiyorsan Ryzen 3700X'den aşağı işlemci almamanı öneririm.
aniden almayacağım için 3700x de olabilir
ramlar cl16 olduğu için tavsiyen mantıklı
sadece 3700x le ve anakart, ssd değiştirceğim
anakart tavsiyesi bekliyorum