RX 5700 XT Ryzen 5 3600 PC donma sorunu

Buradaki adımları uygulayın.

Peki nasıl kaldırabilirim ?
Bilgisayarı yeniden başlatma yerinden yeniden başlat+shift'e basılı tutarak reset atın. Karşınıza mavi ekran gelecek. Buradan bir seçenek belirleyin yerinden sorun gidere tıklıyoruz. Daha sonra gelişmiş seçenekler seçeneğine tıklıyoruz. Karşınıza 6 tane seçenek gelecek. Buradan başlangıç ayarlarını seçip yeniden başlat tuşuna basıyoruz. Pc otomatik reset atıyor. Karşınıza numaralı olarak seçenekler gelecek. Buradan 4 numaraya basın ve pc resetleme yapıp güvenli modda başlatacak. Sonra bu rehber ile sürücülerinizi kaldırın. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal. Bilgisayarı yeniden başlatıp verdiğim sürücüyü yükleyin.

Ben hallettim ama senin verdiğin linkten kurunca tıklıyorum yönetici olarak çalıştırıyorum %100 tamamlandı diyor otomatik kapanıyor sağ tık yapıyorum radeon ayarlarıda gözükmüyor
Ben hallettim ama senin verdiğin linkten kurunca tıklıyorum yönetici olarak çalıştırıyorum hızlı yükle ye tıkladım %100 oldu şuan
Her şey için teşekkürler ama performans kaybı olur mu ?

Bir de güncelleme gerek 20.1.3 diyor güncelliyim mi ? önerilen diyor

Valla tam tersi oluyor desem şaşırır mısın? Son sürümlerde fps ve aşırı donma problemi yaşıyordum. Bu sürümü yükledim yağ gibi aktı oyunlar.
Eyw kankam günümü kurtardın vallaha battlefield o kadar satın aldım oyun donuyordu adamsın inşallah düzelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…