İnşallah düzelir haberini bekliyorum☺Eyw kankam günümü kurtardın vallaha battlefield o kadar satın aldım oyun donuyordu adamsın inşallah düzelmiştir
İnşallah düzelir haberini bekliyorum☺Eyw kankam günümü kurtardın vallaha battlefield o kadar satın aldım oyun donuyordu adamsın inşallah düzelmiştir
Düzeldi far cry 4 deyim kapanma olayı yok yalnız ben project cars 2 satın almıştım donuyor diye iade etmiştim yani şimdi alsam donma olmaz demi ? veya battlefielddedeİnşallah düzelir haberini bekliyorum☺
Yani donuyor derken bilgisayar kitleniyordu aynı şekilde battlefield 5 içindede geçerli ama geçti şimdi sayendeO donmalarda büyük ihtimal oyunun optimizasyon problemi ile alakalıdır. Tekrar alıp deneyebilirsin. Elindeki sistem bütün oyunları üst grafikte rahat oynatır. Steam hesabım
![]()
Benimkisi düzeldiAynı problem bendede var nadir de olsa yapıyor RX 5700 ve Ryzen 5 3600 kullanıyorum driverlarla ilgili diye düşünüyorum aldığım firmayla konuştum eğer bir kaç güncelleme sonrasında bu sorunlar devam ederse iade edip RTX 2070 almayı düşünüyorum umarım çözülür.
Nasıl buldun çözümü?Benimkisi düzeldi
Oku yukardaki yazıları aynısını nvidada yapNasıl buldun çözümü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.