RX 5700 XT Ryzen 5 3600 PC donma sorunu

O donmalarda büyük ihtimal oyunun optimizasyon problemi ile alakalıdır. Tekrar alıp deneyebilirsin. Elindeki sistem bütün oyunları üst grafikte rahat oynatır. Steam hesabım
Yani donuyor derken bilgisayar kitleniyordu aynı şekilde battlefield 5 içindede geçerli ama geçti şimdi sayende

Aynı problem bendede var nadir de olsa yapıyor RX 5700 ve Ryzen 5 3600 kullanıyorum driverlarla ilgili diye düşünüyorum aldığım firmayla konuştum eğer bir kaç güncelleme sonrasında bu sorunlar devam ederse iade edip RTX 2070 almayı düşünüyorum umarım çözülür.

@CillianMurphy hocam RX 5700 XT Nitro+ ile 3800X işlemcili bir sistem aldım ben de dün. Kurulum ve testlerden dolayı haftaya alacağım ama forumda gezerken çok fazla insanın sorun yaşamasından dolayı kafam karıştı ekran kartı konusunda. Şuanki son Driver’ı denediniz mi. Aşağıya linkini bıraktığım videoda yorumlarda Driver’la alakalı sorun yaşadın mı (kapanma, siyah ekran vb.) diye sormuş birisi ama video sahibi hayır cevabını vermiş. Kullanıcı olarak size sormak istedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı