@CillianMurphy hocam RX 5700 XT Nitro+ ile 3800X işlemcili bir sistem aldım ben de dün. Kurulum ve testlerden dolayı haftaya alacağım ama forumda gezerken çok fazla insanın sorun yaşamasından dolayı kafam karıştı ekran kartı konusunda. Şuanki son Driver’ı denediniz mi. Aşağıya linkini bıraktığım videoda yorumlarda Driver’la alakalı sorun yaşadın mı (kapanma, siyah ekran vb.) diye sormuş birisi ama video sahibi hayır cevabını vermiş. Kullanıcı olarak size sormak istedim.
RX 5700 XT Nitro+ performans olarak çok altta kalmıyor zaten bu ekran kartı. Ekran kartın da problem yok ama AMD'nin çıkarttığı son bir kaç sürüm performans olarak berbat. Arkadaşa attığım sürüm stabil olarak çalışıyor. Ama herkeste bu problem mevcut olmuyor. Sistemden sisteme performans farkı oluyor, şu anlamda söylüyorum. Konu sahibi arkadaşın mesela bu problemi vardı. Aynı sisteme sahip başka birisi bu problemi yaşamayabiliyor. Tercih sana kalmış. Ha dersen ki ben yazılımsal olarak problem yaşamak istemiyorum 2070 Super alabilirsin.