RX 5700 XT Sistem Toplama

Jespersen

Decapat
Selamlar arkadaşlar. Geçtiğimiz aylarda sistem toplama üzerine bir konu daha açmıştım lakin bazı sorunlar yüzünden sistemimi toplayamamıştım ve şimdi bütçemi biraz daha arttırarak gelecek hafta içerisinde yeni bir sistem toplayacağım. Kendim için hazırladığım sistem ektedir ve birkaç sorum olacaktı.

1) İlk olarak, kurduğum bu sistem sizce nasıl? (Sistem hakkında önerileriniz varsa onu da yazabilirsiniz. )
2) Son sıralar İtopya ile ilgili bir sürü şikayet görüyorum internet sitelerinde. Çoğu çok geç gönderdiklerinden ve müşteri hizmetlerine ulaşamamaktan yakınıyor. Eğer aranızda İtopya'dan herhangi bir şey sipariş eden varsa aşağı yukarı ne kadar süre içerisinde gönderdiklerini ve müşteri olarak ne kadar memnun olduklarını nedenleri ile yazabilir mi?

Kurduğum Sistem:
rx5700xt.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurduğunuz sistem çok kötü desem yeridir.
Yanlışları söylüyorum:
1- R5 2600 alıp da A320 anakart ile kısıtlamak yanlış, B450 alınmalı.
2- PowerBoost kasaya para verilmez, hele de o kasaya.
3- PSU'yu 80+ sertifikalı seçmeniz daha iyi olur.
4- M.2 SSD koymuşsunuz, koyduğunuz anakartta M.2 Slotu yok. Yani kullanamazsınız.
5- 5700XT alıp yani aşağı yukarı RTX2070'e eşdeğer bir kart, 1080p monitör koymanız.

Yani anlayacağınız sistem baştan aşağı yanlış, çöp. Toplam bütçenizi belirtin daha iyisini önerelim.

Kurduğunuz sistem çok kötü desem yeridir.
Yanlışları söylüyorum:
1- R5 2600 alıp da A320 anakart ile kısıtlamak yanlış, B450 alınmalı.
2- PowerBoost kasaya para verilmez, hele de o kasaya.
3- PSU'yu 80+ sertifikalı seçmeniz daha iyi olur.
4- M.2 SSD koymuşsunuz, koyduğunuz anakartta M.2 Slotu yok. Yani kullanamazsınız.
5- 5700XT alıp yani aşağı yukarı RTX2070'e eşdeğer bir kart, 1080p monitör koymanız.

Yani anlayacağınız sistem baştan aşağı yanlış, çöp. Toplam bütçenizi belirtin daha iyisini önerelim.
Toplam bütçem 7000 TL, monitöre fazla para vermek istemiyorum zira en fazla 6 ay içerisinde ikinci ve daha iyi bir monitör alma planım var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı