RX 5700 XT sistemde siyah ekran hatası

oggiowski

Megapat
Minidump Rapor Linki
https://www.transfernow.net/dl/20250502vzZJE3ec
RAM
XPG RGB 16GB (2X8GB) 3200mhz
Ekran kartı
MSI GAMING X RX 5700 XT
Anakart
MSI PRO B760-P WIFI
İşlemci
Intel i5 12400F
Merhaba,

Delta Force oynarken bir anda ekran siyah olup bilgisayar hiçbir tepki vermiyor. Sadece bu oyunda oluyor. Mecbur PC'yi zorla kapatıp tekrar açıyorum. Olay görüntüleyicide ise "whea logger" yazıyor. Ne anlama geldiğini bilmiyorum ve sorun ondan mı, onu da bilmiyorum. Yardımlarınız ricadır.

Minidump dosyalarını ekledim.

Dosyalar

Merhaba Delta Force oyunundan kaynaklı kullanıcılar birçok kez şikayette bulundu bir ara oyunu indirdi diye bilgisayarına virüs giren bir adama bile denk gelmiştim :D

Merhaba Delta Force oyunundan kaynaklı kullanıcılar birçok kez şikayette bulundu bir ara oyunu indirdi diye bilgisayarına virüs giren bir adama bile denk gelmiştim :D

Cevap için çok teşekkür ederim. Minidump dosyasında Intel işlemcisi olarak belirtmişler ama?

Delta Force bu sorunu çözecek mi bununla alakalı bir haber var mı ya da yapımcıların bununla ilgili bir yazısı var mı öğrenmek isterim.

Cevap için çok teşekkür ederim. Minidump dosyasında Intel işlemcisi olarak belirtmişler ama?

Delta Force bu sorunu çözecek mi bununla alakalı bir haber var mı ya da yapımcıların bununla ilgili bir yazısı var mı öğrenmek isterim.

Bilgim yok hocam denk gelmedim ve o kadar duyduklarımla oynamaya bile istekli olmadım. Nedense o oyuna sıcak bakamıyorum, hoşuma gitmiyor.

Bu konudaki ayarları yapmanı öneririm. Buna ek olarak ekran kartını bu şekilde güç kaynağına bağla.

Bu konudaki ayarları yapmanı öneririm. Buna ek olarak ekran kartını bu şekilde güç kaynağına bağla.

Tekrardan merhaba hocam. Bağlantı şekli o şekilde. 2 ayrı kabloyu da kullandım. Sorun Intel olarak belirtmiş minidump dosyalarında. Ekran kartı herhangi bir hata vermiyor ama. Zaten Chrome da YouTube oynatırken çizgi çıkıyor diye en başta kartı aldığımda önerdiğiniz MPO uygulamasını da yapmıştım.

Minidump dosyana detaylı bakmak lazım da ona vaktim yok ya :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı