RX 5700 XT stabil mi?

Sonmohicann

Kilopat
Ekran kartı arayışındayım. Şu anki ekran kartım Sapphire Nitro RX580 8 GB. Almak istediğim ekran kartı 5700XT. Gönül ister ki parayı basıp 2070S alayım ama maalesef bütçemi o kadar zorlamak istemiyorum. Birkaç gündür araştırıyorum. Driver, Black screen mavi ekran sorunlarını okudum ama son Driver'larla ve doğru ekran kartı seçimiyle sorunların çözüldüğünü öğrendim. O yüzden Sapphire Nitro+ 5700XT'yi almayı düşünüyorum. Kullananlar veya bu ekran kartı hakkında bilgisi olanlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı arayışındayım. Şu anki ekran kartım Sapphire Nitro RX580 8 GB. Almak istediğim ekran kartı 5700XT. Gönül ister ki parayı basıp 2070S alayım ama maalesef bütçemi o kadar zorlamak istemiyorum. Birkaç gündür araştırıyorum. Driver, Black screen mavi ekran sorunlarını okudum ama son Driver'larla ve doğru ekran kartı seçimiyle sorunların çözüldüğünü öğrendim. O yüzden Sapphire Nitro+ 5700XT'yi almayı düşünüyorum. Kullananlar veya bu ekran kartı hakkında bilgisi olanlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

F/P olarak RX 5700XT ama 2070S alırsan RTX voice Ray Tracing vs gibi avantajları olacak sana. Yani karar senin

Daha dün aynı konu açıldı. Sayfalarca yazıldı zaten.

Evet, son birkaç sürücü gayet stabil. Benim de bizzat kullandığım ve sizin almayı düşündüğünüz Nitro+ 5700 XT'ler arasında en tepede olan modellerden biri. Gayet memnun şekilde kullanıyorum. Son birkaç gündür sürekli oyun oynuyorum, GTA V, AC Odyssey ve Ghost Recon Breakpoint gibi, en ufak sorunla karşılaşmadım.

5700 XT ile aynı/yakın fiyata 2070S bulursanız 2070S tercih edin. Fakat 5700 XT yerine 2070 tercih etmenizi önermem. Ben aynı durumda 5700 XT tercih ettim, şu ana kadar pişman da olmadım.

Son düzenleme:
RTX için hala oyun çıkmıyor. Ezbere RTX için para dökmeye gerek yok bence. Ayrıca kim incelemesini yapsa RTX kötü değil ama ne kadar desteklese de 2060 ve 2070'i zorluyor o teknoloji. 2080 bile zar zor toparlıyor. FPS düşüşü oluyor kartın gücünü çok kullandığı için. RTX Nvidia 3000 serisi ile daha anlamlı ve randımanlı çalışacak. Ancak, akın akın da oyun çıkmıyor RTX destekli. F/P dengesini tutturabileceğin en iyi kart rx5700xt. Nvidia 2080 almayacaksan, 2070 super almaya gerek yok. 2080'in AMD'de karşılığı yok. 2070 Super rx5700xt fiyatına bulursan al. Yoksa Rx5700xt al geç. Üst seviye olanlarından al bence. Nitro+, GamingX gibi.

Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum. En iyi modelde bu zaten. En ufak bir sorun yaşamadım kartla. Almadan önce tereddütteydim yorumlardan dolayı ama hiç alakası yokmuş aslında. 2070S ile arasında performans bakımından çok fark yok. Ray Tracing filan umurumda değil diyorsan, kesinlikle Nitro+ almalısın.

İyice yanaşıyorum RX 5700XT'ye sayenizde.Yorumlarınız düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.maddiyatımı ayarladığım en kısa sürede alacağım ekran kartını.Danışmak istediğim ayrı bir konu daha var.Macaristanda öğrenci bir arkadaşım var o alırsa ekran kartını oradan neredeyse 1000-1200 tl arası daha uyguna geliyor ama global garantisi yok.Bu riski göze almak mantıklımıdır ? Yoksa ekran kartları kolay kolay sorun çıkarmaz riske girmeye değer mi dersiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı