RX 5700 XT Sürücüleri Sorunlu mu?

luuvy

Hectopat
Merhaba. İnternet üzerinde yabancı forumlarda RX 5700 XT ile sürücü sorunu yaşayan birçok insan gördüm. Oyun çökmeleri, ekranın renklerinin değişmesi vs. Böyle sorunlar yaşayan arkadaş var mı acaba? Custom modelleri bekliyorum ama içimde bir tereddüt var bundan kaynaklı.

"Amdfanboyları" gelmeden cevap vereyim. Evet sorunlu. Burada sorunsuz diyenlerin %99 bu kartları ya kullanmıyor ya da hiç araştırmıyor. Sadece inceleme videosu izleyip yorum yapıyorlar.
Keşke bu tip sorunları olmasaydı, fiyat olarak uygunlar. AMD sorunları çözeceğini söylüyuyor ama henüz somut bir adım görmedim. Almayı düşünüyorsanız Reddit'ten takip edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reddit üzerinde neredeyse hiç konu açılmamış bu konu hakkında. 3 adet bulabildim sadece. Bu da %1'lik kısma bile hitap etmez. AMD'nin kendi forumuna göz atmak lazım. Kısacası herhangi bir problem gözükmüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Ben bununla ilgili baya link attım ama en son burada paylaşmıştım. Oyun forumlarında da belirtiyorlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı