RX 5700 XT ve FX 6100 Sistem Siyah Ekranda Kalıyor

Confxing

Hectopat
Yeni sistem topluyorum, ilk önce ekran kartını aldım indirimden dolayı fakat eski sistemimde denediğimde MSI anakart logosundan sonra siyah ekranda kalıyor.

FX 6100.
MSI 760GM-P23.
8 GB RAM.
R9 270X eski ekran kartım.
Akasa 600W 80+

BIOS güncelledim, monitör eski olduğu için çevirici ile bağladım daha sonra televizyonda HDMI ile denedim, eski kartı takıp sürücülerini yükledim. Masaüstüne ulaşamıyorum. Eski kartla sorunsuz çalışıyor sistem.

Güç kaynağında 8 pin var 6 pinide molex ile bağladım. Dönüştürücü ile monitörü denedim siyah ekranda kalıyor ve televizyonda direk hdmi ile bağladım durum aynı.

Masaüstüne ulaşamıyorum demişsin fakat BIOS? BIOS ekranı geliyorsa ekran kartı görüntü veriyor demektir örneğin.

Son çare göndericem. Çalıştığı sürece sistemi toplayana kadar kenarda bekleyebilir sorun olmaz.
Konunun çözümü ekran kartı uefi bios olmadığı için çalışmamaktadır. Eğer legacy biosunu varsa ekran kartından görüntü alamassınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı