Sistemin iyisi kötüsü olmaz herkesin bütçesi farklı. Fakat biraz pahalı geldi sadece kasa mı bu fiyata?Arkadaşlar sorum gayet net: Letgo'da 13.400 TL'ye buldum. Sizce alınır mı?
Tüm sistem parçaları nedir?Arkadaşlar sorum gayet net: Letgo'da 13.400 TL'ye buldum. Sizce alınır mı?
Donanımlar üst segment değilse hayır alınmaz aynı paraya 5600+6600 XT toplanır. O soket çok ölü kalıyor. Eğer parçalar üst segment ise düşünülebilir.
Hocam peki siz bulmama yardım eder misiniz 14K maksimum bütçem monitör dahil olması pek mümkün değil gibi olursa iyi olur 2. el bakıyorum butceden.
Hangi şehir?
Kırşehir ama kargo yoluyla başka yerlerde de alabilirim.
Dostum mümkünse azıcık sık dişini, 17-18k lara çıkabilirsen 4060lı sıfır sistemler düşüyor indirimle. Bana ulaşırsan beraber de kovalayabiliriz. Eğer mümkünatı yok dersen başka bir şey düşünürüz.Hocam peki siz bulmama yardım eder misiniz 14K maksimum bütçem monitör dahil olması pek mümkün değil gibi olursa iyi olur 2. el bakıyorum butceden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.