QP tarafından sunulan kasanın daha güzel olmasının yanında müşteri memnuniyeti açısından da daha iyi bir firma. Size belirtmiş olduğum sistem
Technopat tarafından toplanmış
kaliteli bileşenlerden oluşan bir sistem. Piyasadaki en ucuz bileşenlerin yanına R5 3600 ve RX 5700XT Nitro+ koymakla aynı şey değil.
Buyrun 6000 TL dediğiniz çok boş sistemler:
1. RTX 2060 Super versiyonu
Eki Görüntüle 454150
2. RX 5700XT Nitro+ versiyonu:
Eki Görüntüle 454151
Bu da çok dolu olan RX 5700XT özelleştirmesi içeren Epic isimli sistemin fiyatı:
Eki Görüntüle 454153
Şu sistemde kullanılan bileşenlere bakarken gözlerim acıyor benim yukarıdaki yorumumda da belirtmiştim tekrar belirteyim;
- SU630 serisi SSD'ler kronik sorunlu
- Sisteme dahil edilen anakart modelinde fazlar üzerinde soğutmaya dair herhangi bir şey yok ve mATX
- Kullanılan RAM Team T-Force (Ben bu markaya güvenmiyorum.)
- Seçilmiş olan PSU'nun 2018 öncesi modelleri kronik sorunlu hangi modeli olduğu belirtilmemiş.
- Hazır haliyle seçilmiş olan GPU soğutması en kötü olan GPU'lardan biri.
- Kasa Corsair markasının en ucuz ve vasıfsız kasası.
- Kasanın yanında gelen fanlar Frisby.
Sizin anlayacağınız adamlar tek tek satamadıkları bütün parçaları bir kasanın içine gömüp ucuz etiketiyle satıyorlar. Siz de gelip burda diyorsunuz ki onda da RX 5700XT var bunda da, 7200 liraya çok boş sistem. Olay sadece GPU ve CPU'da bitiyor olsa keşke. Dikkatli incelerseniz Technopat'ın elinden çıkan kasaların hepsinde kullanılan bileşenler kronik sorunu olmayan kaliteli bileşenlerdir, bu sebeple piyasada bulabileceğiniz en ucuz hazır sistemler olmayacaklardır.