RX 5700 XT vs 2060 Super

O 2 benchmark yalan pekala hadi senin tabirinle yalan. 5700 XT'ye ne diyorsun? Hani hiçbir sorun çıkmıyor da.

Sen bana öyle bir video atıyorsan bende sana şöyle bir video atayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kart 79 derecelere kadar dayanıyor?

Bu kartın boşta çalışıyorkenki sıcaklığı 40- 45 derecelerdeyken bu videolarda %100 yük altında 55 derece gözüküyor. Yani 10 derecemi farkediyor gerçekten yük altında? Umarım ben fanboyumdur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1660Ti ise 70'e vuruyor burada. Ama RX590 ile aralarında ki 9-10 derece aşırı önemli değil mi ekran kartı falan erir aman aman. Ayrıca o kartın soğutması hakkında hiç bir bilgim yok. Bu arada bu konu böyle uzar uzar gider sonu yok. Ben seni hiç bir şekilde inandıramam. NVİDİA'da kullandım AMD'de benim için çok fark etmiyor ama sen önyargılarının kurbanı olmuşsun.

Benim önyargım yok. Ben kullandım ve tecrübe ettim. Sizin o önemsemediğiniz sıcaklıklar kartın ömrünü kısaltıyor. Gelmişsin %100 yük altında 55 derece çalışan RX590 benchmark testi videosunu atıyorsun ve diyorsunki bana bunlar yalan mı? GTX 1660 gibi bir kart bile 50-55 derece arası %100 yük altında çalışmaz.
80 dereceye ısınmıyor diyorsanız o da sizin sorununuz tabii yapacak birşey yok.

Yüksek sıcaklık kart ömrünü kısaltmaz, nereden bu rastgele bilgileri duyuyorsun bilmiyorum. Bu kartlar zaten yüksek sıcaklıkta uzun süre çalıştırılmak için tasarlanıyor, o yüzdende ''Gaming'' ibaresi takılıyor. Hadi o zaman daha uzun ömürlü olacak diye hepimiz STRIX, AORUS, FTW3, Gaming X Trio modellere 1000 TL daha fazla para verelim.

Tamam siz çok biliyorsunuz ben fanboyum. Ve AMD ayrıca güneşten daha sıcak 6000 derecede çalışıyor, NVIDIA ise -200 derece buzdolabı gibi. İyi günler.

Tamam siz çok biliyorsunuz ben fanboyum. Ve AMD ayrıca güneşten daha sıcak 6000 derecede çalışıyor, NVIDIA ise -200 derece buzdolabı gibi. İyi günler.
Ortalama ev dolabı -8 derecede çalışır güneş dışından 6000 derece içinden 12milyon derecedir şuan ısınıyor dediğiniz 3600 işlemciyi coolermaster Masterliquid lite 120 ile oyun yükü altında 50 dereceyi geçtiğini görmedim yine ısınıyor dediğiniz rx5700xt'de 72 dereceyi geçtiğini görmedim sizin kafanıza Nvidia vurmuş doktora gözükmeniz de fayda var intel olmuş olabilirsiniz.

Ben 3600 işlemci ısınıyor demedim, AMD işlemcilerden bile bahsetmedim sallamayın. %100 Yükte 55 dereceyi geçmeyen oyun testlerini buraya atıyorlar, PSU'da sorun vardır, kasanız kötüdür odur budur bilmem ne diyip arızalı kartı aklamaya çalışıyorlar birde gelmiş diyorsunki doktora görünmeniz gerek. Ulan ben bu çileyi çektim 1 ay ben bu arızayı yaşadım, başkalarıda yaşamasın istiyorum gelmişsin diyorsun NVIDIA başına vurmuş, seninde AMD başına vurmuş görünüşe göre kartın sıkıntılı olduğunu kimse kabul etmiyor. O internetteki benchmark testlerindeki gibi çalışmıyor bu kartlar haberiniz olsun. Kullanmadığınız kart hakkında yorum yapmayı çok seviyorsunuz insanları mağdur ediyorsunuz. Doktora görünmesi gereken sizsiniz. 3600 İşlemciye ısınıyor demişim, bak hele sen!

AMD dediğiniz zaman onun tüm ürünleri giriyor siz bir filtreleme yapmamıssınız bende işlemciyi koydum araya ve şuan 3600 4.2ghz oyun yükü altında full hd 52 derece gördüm Max rx5700xt ise %98 kullanım 1980mhz 72 derece bu kart sıcak mı şimdi ? Bence siz F/P yapacam diye AMD alıp kasa yerine boş kutu kullanmıssınız onun için bu kadar takıyorsunuz sıcaklığa.

Kasamı belirtmediğim zaman ''Powerboost, Gamepower gibi çöp markaları kullanıp burda ağlamayın'' yazıyorlar. Corsair Carbide Spec 05 kullandığım kasa.

Bu adam RTX2060 aldığında benim cebime para girmiyor veya 5700XT aldığında benim cebimden para çıkmıyor. Benim çokmu umrumda bu adamın hangi ekran kartını alıp almayacağı? Ben kendi tecrübelerimi aktarıyorum sonra NVIDIA fanboyu oluyorum.
Ben doğruları söylüyorum diye fanboy olacaksam olayım sorun yok. Bunların aynısını 1.5 ay önce bende yaşadım çünkü. Herkes bu kullandığım RX590'ı bana deli gibi övdü hem ucuz hem performanslı diye, wattman hatası çok nadir olur boşver, nitro serisinde 10 numara soğutma var al kullan diye övüldü kart bana bu forumda, ve 1 ay boyunca ben çile çektim resmen bu karttan. Şimdi gelip bana RX590'ın benchmark testlerini atıp bu kart ısınmıyor diyenler fanboy değilse ne? Hangi kart %100 yük altında Battlefield V gibi bir oyunda 55-60 derece arasında çalışıyormuş?
Boş kutu demişsin, bu kart uzay montajda bile 75 derece çalışıyor. İstersen Dual BIOS'u kullanıp hız aşırtmayı geri al genede 75 derece sıcaklığı.
Hayatında bir kere bile AMD kullanmayıpta AMD'yi kötüleyen adam AMD fanboyu olur. Ben RX590'ı aldım tecrübe ettim ve öyle söylüyorum bu kartlarda ısınma ve wattman sorununun olduğunu.
İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…