RX 5700 XT vs 2060 Super

Abartmıyorum. Bana ''Benim armor kartım 70 dereceyi geçmiyor sallama sende'' diyenler bile oldu. Bu gördüğünüz resmi attığımdada cevap bile vermediler. Eki Görüntüle 463259
Donanım Arşivi bu kartı test ederken uzay montaj olarak test ediyor, ona rağmen kart 75 derecelerde.Eki Görüntüle 463262
Dostum sen benim yazdıklarımı okumuyor musun? Kendimi tekrar ettiriyorsun bana, her kart tam yük altında 70 dereceyi geçer, git GTX 1080 TI 4K benchmarkları izle, Gaming X Trio model bak en iyi soğutmaya sahip olan kart 78 derecede çalışıyor. Attığın ekran görüntüsünde sıcaklık gayet normal, RDR2'nin optimizasyonu zaten malum. Boost frekansınıza bakıyorum, herhangi bir düşüş yok. Kullanıcılar kart önerirken bazen heyecanlanıp önerilerini abartabiliyorlar.

AMD sorunlu be hocaaam boş verelim;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ama AMD çok sorunlu yaa. Almayın Aldırtmayın(!) , Hatta hatta ben öyle bir NVİDİA fanıyım ki bu incelemelere yalan bile diyebilirim.

Son düzenleme:
11.11'de 5700xt aldım ayın 16'sınsan beri kullanıyorum ( kendimden kaynaklı bir defa wattman aldım ) 2 defada mavi ekran aldım ama onun hala neyden kaynaklandığını bulmuş değilim başka bir sorun yaşamadım öneririm uzun uzun yazardım ama bu kalın yazı bugta kaldı normel yazamıyorum.

11.11'de 5700xt aldım ayın 16'sınsan beri kullanıyorum ( kendimden kaynaklı bir defa wattman aldım ) 2 defada mavi ekran aldım ama onun hala neyden kaynaklandığını bulmuş değilim başka bir sorun yaşamadım öneririm uzun uzun yazardım ama bu kalın yazı bugta kaldı normel yazamıyorum.
O Mavi ekranın kodunu yazıp yeni konu açarsanız çözüm buluruz. Uzun uzun yazın hocam. Gerçi şimdi gelirler Nvidia'da sanki hiç mavi ekran almamış gibi veya hani AMD'de Wattman sorunu çözülmüştücüler. Adam kendinden kaynaklı aldığını belirtmiş ama neyse.

O Mavi ekranın kodunu yazıp yeni konu açarsanız çözüm buluruz. Uzun uzun yazın hocam. Gerçi şimdi gelirler Nvidia'da sanki hiç mavi ekran almamış gibi veya hani AMD'de Wattman sorunu çözülmüştücüler. Adam kendinden kaynaklı aldığını belirtmiş ama neyse.
Bundan önce Nvidia 1060 kullanıyordum onda da 2 defa ekran gidip ekran kartı fanları hızlandırıp kalıyordu 2080ti de yanma ve bulanıklaşma sorunları vardı hiç Nvidia övmenin bir mantığı yok yani. Birde minidump dosyasını nasıl çıkartıp atabilirim akşam gece 1 de 5dk falan denedim yapamayınca bıraktım onunla ilgili konu açmak isterim.

NVIDIA'nın kartları bile 65 derecelerde çalışıyorken bu kart videoda sürekli 55 derece öyle mi? :D.
Neyse arkadaşlar ben bir fanboyum amd 300 derece nvidia -20 derece nvidia alın.
Bum. Videoları inkar eden fanboy. İstersen bir dünya daha benchmark atabilirim?
Bundan önce Nvidia 1060 kullanıyordum onda da 2 defa ekran gidip ekran kartı fanları hızlandırıp kalıyordu 2080ti de yanma ve bulanıklaşma sorunları vardı hiç Nvidia övmenin bir mantığı yok yani. Birde minidump dosyasını nasıl çıkartıp atabilirim akşam gece 1 de 5dk falan denedim yapamayınca bıraktım onunla ilgili konu açmak isterim.
Blue screen view nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal
Mavi ekran hatasının sebeplerinii nasıl anlarım? | Technopat Sosyal
Minidump dosyalarına nasıl bakıyorsunuz? | Technopat Sosyal

Bum. Videoları inkar eden fanboy. İstersen bir dünya daha benchmark atabilirim?
Bu benchmarklardaki değerleri hiçbir oyuncu normal şartlarda alamaz. Buna adım kadarda eminim. Metro Exodus gibi bir oyunda bu kartın normal şartlarda %100 yük altında 49 derece çalışmasına imkan yok.

Bu benchmark videosunda GTX1660 43 derece Tomb Raider oyununda. Ama ben o kartı alıp kullansam %100 yük altında 1660 gene 65 derecelerde çalışacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı