RX 5700 XT vs 2060 Super

Evet tek fanlı kasa dimi arkadaşım 8, 9 aydır rx590 kullanıyor ve wattman hatasını bir kere bile almadı senin başına geldi diye başkasının başınada gelecek diye birşey yok daha düşük fiyata aynı gücü veren bir kart varken belki çıkar diye düşük bir kart öneriyorsunuz kartı iade veya saattıkdan sonra ne alabildiniz mesela 1050ti mi ?

1660Ti ROG STRIX alacağım kart iade olduktan sonra. Hep bu arkadaşlarınız zaten sorun yaşamıyor sizin kutsanmış insanlar herhalde. Bu forumda ne hikmetse herkesin arkadaşı AMD ekran kartı kullanıyor ve sorun yaşamıyor.
Siz anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım. Kart arızalı ve sıkıntılı olduktan sonra isterse
2080Ti'yı 10 a katlasın ne anlamı kalıyor sen neden ısrarla aynı lafları bozuk plak gibi tekrar ediyorsun? Hepinizin ağzında aynı laf ''Senin başına geldi diye herkesin başına gelecek diye birşey yok'' aynen forumda hergün açılan wattman ve ısınma sorunları zaten yalan dolan hepsi NVIDIA fanboyları tarafından açılan sahte konular değil mi?

Ben uzay montaj diyorum bana hala gelip kasadan bahsediyorsun. O kadar şey yazdım ama tebrikler kazandınız

Hacım ben seni anlamıyorum bir yerde RX 5700 XT alın diyorsun bir yerde 2060 Super alın diyorsun bir karar ver yahu.

Onda oldu sende olacak diye bişey yok diyen zihniyete sesleniyorum.3-4k Para verip %50 (Bence 80 ) ihtimalle niye rezil olmayı göze alsın ki? Birde sallamışlar 2080 le felan yarışmıyor.Direk NVIDIA. AMD fanboyları kızar ama gerçekt bu, AMD GPU yapamıyor kardeşim kabul edin. İşlemcisine lafımız yok.

Kartı ölümüne savunuyorlar. Kart fabrika çıkışı arızalı bunlar hala PSU'yu RAM'leri herşeyi suçluyorlar kart sıkıntısız diyorlar. Yapacak birşey yok. Ben RX580 nasıldır diye konu açtığımdada benim konuma gelmişti Wattman hatası yaşayıpta bana önermeyen insanlar. Şimdi bende onlardan biri oldum.

Burda sevdiğim bir arkadaşa da dedim alma git NVIDA al ucuz diye yarı inat yarı gazla aldı 1-2 haftaya sıkıntılarına dair konu açtı tövbe etti. Yani 3-4k para verip başı ağrısın isteyen varsa buyursun

Fabrika çıkışı arızalı demek, her kart arızalı demek. Madem bu kart arızalı, neden Technopat gidip AMD ekran kartlı koskoca 7.5 TL'ye hazır sistem yapıyor? Hatta İtopya, Teknobiyotik AMD ekran kartlı bir sürü sistem yapıyor, bu insanlar enayi mi arızalı kart koyuyor sistemlerine? Seni hiç anlamıyorum, önce Wattman diyorsun, biz savununca ısınıyor diyorsun, ondan sonra biz yine savununca sen başa sarıyorsun. Kendine bir grup AMD ile sorun yaşayanlar bulmuşsun, sonra da tutturmuşsun AMD arızalı AMD arızalı diye. Bir rahat bırak AMD'yi.

Evet arkadaşlarından biri benim ve sorun yaşamıyorum .d ?

Burada bile anlamsız bi' tartışma dönmüş, şaşırmadım. Karşılaştırılan kart 2060 Super, dalga amacıyla yazdığınızı varsayıyorum. İkisi arasından net 5700 XT. Alırken MSI'ın ilk revizyon modellerine dikkat et, hangi kafayla yaptılar bilmiyorum ancak termal pad yerleşimi çok garip. VRAM'ler fena ısınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…