Özgür capkın
Hectopat
Daha fazla
Evet tek fanlı kasa dimiKasamı belirtmediğim zaman ''Powerboost, Gamepower gibi çöp markaları kullanıp burda ağlamayın'' yazıyorlar. Corsair Carbide Spec 05 kullandığım kasa.
Bu adam RTX2060 aldığında benim cebime para girmiyor veya 5700XT aldığında benim cebimden para çıkmıyor. Benim çokmu umrumda bu adamın hangi ekran kartını alıp almayacağı? Ben kendi tecrübelerimi aktarıyorum sonra NVIDIA fanboyu oluyorum.
Ben doğruları söylüyorum diye fanboy olacaksam olayım sorun yok. Bunların aynısını 1.5 ay önce bende yaşadım çünkü. Herkes bu kullandığım RX590'ı bana deli gibi övdü hem ucuz hem performanslı diye, wattman hatası çok nadir olur boşver, nitro serisinde 10 numara soğutma var al kullan diye övüldü kart bana bu forumda, ve 1 ay boyunca ben çile çektim resmen bu karttan. Şimdi gelip bana RX590'ın benchmark testlerini atıp bu kart ısınmıyor diyenler fanboy değilse ne? Hangi kart %100 yük altında Battlefield V gibi bir oyunda 55-60 derece arasında çalışıyormuş?
Boş kutu demişsin, bu kart uzay montajda bile 75 derece çalışıyor. İstersen Dual BIOS'u kullanıp hız aşırtmayı geri al genede 75 derece sıcaklığı.
Hayatında bir kere bile AMD kullanmayıpta AMD'yi kötüleyen adam AMD fanboyu olur. Ben RX590'ı aldım tecrübe ettim ve öyle söylüyorum bu kartlarda ısınma ve wattman sorununun olduğunu.
İyi forumlar.