RX 5700 XT vs 2070S

Katılıyorum. Yayın ve renderda 2070S tokatlıyor. Hem AMD'de driver sorunları var. 2070S'de RTX ve DLSS'de var. Alabiliyorsanız 2070S alın. Ama vaktiniz varsa 3060 Ti bekleyin.
Halihazırda b450m s2h sıfır anakartım var ve işlemcim 3600 olacak ekran kartı max 5 k civarlarında olması kaydıyla ne tercih etmeliyim? Belki 6 k

3060 Ti bekleyin bence. 2080S gücünde olacak deniyor o kart için.
Şimdi olsa 2070S ama 3060 vb gibi bir kartın çıkmasını beklemek çok daha mantıklı.
Çok teşekkür ediyorum sizce 3060 ne zaman çıkacak? Bekleyecek sürem var elimde sadece anakart var nasıl olsa peki r5 3600 gibi bir işlemci 3060ti ile darboğaz yapar mı? Yaparsa sizce minimum hangi işlemci tercih etmeliyim (2k oyunlarda gözüm yok( 1080p) ) ve son olarak 3060ti fiyatı ne olur?

Çok teşekkür ediyorum sizce 3060 ne zaman çıkacak? Bekleyecek sürem var elimde sadece anakart var nasıl olsa peki R5 3600 gibi bir işlemci 3060 Ti ile darboğaz yapar mı? Yaparsa sizce minimum hangi işlemci tercih etmeliyim (2K oyunlarda gözüm yok( 1080P) ) ve son olarak 3060 Ti fiyatı ne olur?

3060 Ti sızıntılara göre yakın zamanda geliyor. Eğer işlemciye OC yaparsanız rahat besler, B450'lere BIOS güncellemesi gelince 5600X güzel gider.

3060 Ti sızıntılara göre yakın zamanda geliyor. Eğer işlemciye OC yaparsanız rahat besler, B450'lere BIOS güncellemesi gelince 5600X güzel gider.
Elimde anakartımı güncelleyebileceğim bir masaüstü yok laptopum var maalesef
Kusura bakmayın uğraştırdım sizi bu arada 😔

Elimde anakartımı güncelleyebileceğim bir masaüstü yok laptopum var maalesef

Zaetn anakartı güncelleyin demiyorum. B450 çipseitli anakartınıza 2021 1. çeğrek de yeni bir BIOS gelecek. O BIOS ile B450'ler 5000 serisi Ryzen'leri destekleyecek. Şu an Beta sürümü mevcut. ASRock bu desteği sundu ama.

Zaetn anakartı güncelleyin demiyorum. B450 çipseitli anakartınıza 2021 1. çeğrek de yeni bir BIOS gelecek. O BIOS ile B450'ler 5000 serisi Ryzen'leri destekleyecek. Şu an Beta sürümü mevcut. ASRock bu desteği sundu ama.
Şu an anakart sıfır alındı hiç pc yüzü görmedi kendi haliyle nasıl direk 5600 takıp çalıştırabilirim onu anlayamadım bilgilendirirseniz çok sevinirim

Şu an anakart sıfır alındı hiç PC yüzü görmedi kendi haliyle nasıl direk 5600 takıp çalıştırabilirim onu anlayamadım bilgilendirirseniz çok sevinirim

Eğer ASRock ise ve içinde doğru BIOS sürümü varsa çalışır. Onun dışında başka bir markaysa Beta sürümü ile çalıştırabilirsiniz. E

4 yıl ultra garantisi olan bir kart bence. Sonrasında yavaş yavaş high ayarlara düşer. 10 sene rahat kullanılır.
Mezara da götür tam olsun :D?
Şu an anakart sıfır alındı hiç pc yüzü görmedi kendi haliyle nasıl direk 5600 takıp çalıştırabilirim onu anlayamadım bilgilendirirseniz çok sevinirim
Eğer açılmazsa servise yollarsın güncelleyip gönderirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı