RX 5700 XT vs GTX 1080

RX 5700 XT mi yoksa GTX 1080 mi karar veremedim hangisinin hangi marka ve modeli daha iyidir?

Gidin NVIDIA alın kafanız rahat olsun bende Gigabyte Radeon RX 5700 XT var oyunlarda tamamda tasarım ve render de asla NVIDIA değil zaten dropda görüyor bazen diyorlar Online oyunlarda cafeciler şikayetli.

GTX 1080 olarak hangi markayı önerirsiniz ve hangi model.

Gidin NVIDIA alın kafanız rahat olsun bende Gigabyte Radeon RX 5700 XT var oyunlarda tamamda tasarım ve render de asla NVIDIA değil zaten dropda görüyor bazen diyorlar Online oyunlarda cafeciler şikayetli.

GTX 1080 olarak hangi marka(ASUS, MSI vb.) ve hangi model(gaming X gibi) önerirsiniz.

Hem gidecek 2 yıllık kart alacak hem de daha az performans alacak? Sadece marka için değmez. Cafeciler onu gidip 4. Nesil İ5 veya R5 1500X yanına koydukları için daha çok şikayet ederler droptan. Adam gibi R5 3600 yanına koysunlar düzgün bir B450 anakartla, güç kaynağını da Hadron koymasınlar ondan sonra şikayet hakları olur belki.

Hem gidecek 2 yıllık kart alacak hem de daha az performans alacak? Sadece marka için değmez. Cafeciler onu gidip 4. nesil i5 veya R5 1500X yanına koydukları için daha çok şikayet ederler droptan. Adam gibi R5 3600 yanına koysunlar düzgün bir B450 anakartla, güç kaynağını da Hadron koymasınlar ondan sonra şikayet hakları olur belki.

R5 1500X mi gülüyorum kafecilerin coğu R5 kullanır 7. 8. nesil Intel kullanır adamlar 2060s 2070 1080 kullanıyorlar 1500X takarlar mı hiç sizce? Ben kullanıyorum RX 5700 XT oyun harici amaç için asla alınmaz tasarımda 940M var laptopta onla aynı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı