RX 5700 XT vs RTX 2070

AsakaXenshi

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Herkese selamlar arkadaşlar. Daha önce de konu açmıştım 2070S veya 2070 alacağım diye fakat askere gideceğim için fazla masraf etmek istemedim. Dün akşam İncehesap üzerinden RTX 2070 ROG STRIX ile RX 5700 XT Sapphire Nitro+ modeli indirime girdi. Ben RX 5700 XT satın aldım 3.450 TL'ye. 2070 ise 3.899 TL idi. Acaba yanlış bir karar mı verdim emin olamadım. Şimdi kasa ve depolama alacağım için o artan para önemli idi benim için. Karttan korkum yok ama Driver konusunda şüpheciyim biraz. Sizce iade edip ROG STRIX 2070'mi kovalamam gerekiyor yoksa bu kart beni götürür mü?

Çok doğru bir karar olmuş bence RX 5700 XT RTX 2070 Super ile yarışan bir kart.

ikiside hemen hemen aynı performansı veriyor bana sorarsan 5700 xt çünkü aralarında 1000 tl gibi dev bir fiyat farkı var.

Ben olsam sizin gibi yapardım.

3500 TL'ye alabileceğin en güçlü kartı almışsın, ek olarak rakibi 2070S ve aradaki fiyat farkı uçurum. O yüzden doğru karar vermişsin, hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle

Çok doğru bir karar olmuş bence RX 5700 XT RTX 2070 Super ile yarışan bir kart.

2070SUPER ve 2080 arasında bir kart diyorlar 5700 XT için. Sapphire zaten AMD konusunda öncü fakat ikisi arasında aşırı kararsız kalmıştım. Doğru mu yaptım bilmiyorum.

Nvidia daha stabil sürücüleri ile daha sorunsuzdur. Fakat tercih ettiğin kartta kötü değil. Umarım amd sürücü ve yazılım konusunda ciddi iyileştirmeler yapmıştır.

3500 TL'ye alabileceğin en güçlü kartı almışsın, ek olarak rakibi 2070S ve aradaki fiyat farkı uçurum. O yüzden doğru karar vermişsin, hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle
Çok teşekkür ederim eğer 2070 rog strix alsaydım 3.900 TL para verecektim. Super modelini ise yurt dışından alacağım için başlangıç modeli olarak soğutma konusunda endişe ettireceği için üzülebilirim diye düşündüm.

2070S ile 2080 arasında değil, biraz abartılmış. 2070S ve 2070 arasında, lakin gelen son güncellemeler ile yerine göre 2070S'den daha iyi performans sunabiliyor. Biz direkt 2070S ile rakip desek daha doğru olur.

NVIDIA daha stabil sürücüleri ile daha sorunsuzdur. Fakat tercih ettiğin kartta kötü değil. Umarım AMD sürücü ve yazılım konusunda ciddi iyileştirmeler yapmıştır.

Galiba 2 yıl önceki AMD ile karıştırdınız ama AMD sürücüleri şu an genel anlamda normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…