J
Jira'nın süper çakması 3T
Ziyaretçi
Boş insan işte forumda bunlardan aşırı derecede var.Birbirinize girmenize gerek yok ben sadece fikir almak için açtım konuyu.
Boş insan işte forumda bunlardan aşırı derecede var.Birbirinize girmenize gerek yok ben sadece fikir almak için açtım konuyu.
dostum boşver uğraşma işin aslı kendisi bir nvidia fanboyu ve amd'nin iyi olmasına dayanamıyor boşver sen sinirini böyle şeylere harcama@Deliyürek58 Kafayı mı sıyırdın? Ben sana sorun ne diye sordum ve sorun yaşamadığımı söyledim. Neden fanboy oluyorum, siz troller yok musunuz sizOrtalığı karıştırıp, kullanmadığınız eşyalar varmış gibi konuşur ve marka fanboyluğu ile diğer firmaları aşağılarsınız.
Bende 2800TL ye 3-4 ay önce Pulse modelini almiștim ilk aldiğim kartla șuanki kartim sanki ayni kart değil güncellemeler ile ciddi iyileștirmeler yapildi hem performansta hem stabilitede alacak arkadașa hayirli olsunHiç pişman olmanıza gerek yok,gayet güzel bir karar vermişsiniz. RX 5700XT'nin driver sorunları 2-3 ay önce çözüldü. Ve kart 2070 Super ayarında.
Bende 2800TL'ye 3-4 ay önce Pulse modelini almiștim ilk aldiğim kartla șuanki kartim sanki ayni kart değil güncellemeler ile ciddi iyileștirmeler yapildi hem performansta hem stabilitede alacak arkadașa hayirli olsun.
Dostum boşver uğraşma işin aslı kendisi bir NVIDIA fanboyu ve AMD'nin iyi olmasına dayanamıyor boşver sen sinirini böyle şeylere harcama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.