Marla Singer
Gigapat
En doğru kararı vermişsin. Nitro+ modeli AMD tarafındaki en iyi model olarak bilinir fiyatıda baya uygunmuş.
Hiç pişman olmanıza gerek yok,gayet güzel bir karar vermişsiniz. RX 5700XT'nin driver sorunları 2-3 ay önce çözüldü. Ve kart 2070 Super ayarında.Herkese selamlar arkadaşlar. Daha önce de konu açmıştım 2070S veya 2070 alacağım diye fakat askere gideceğim için fazla masraf etmek istemedim. Dün akşam İncehesap üzerinden RTX 2070 ROG STRIX ile RX 5700 XT Sapphire Nitro+ modeli indirime girdi. Ben RX 5700 XT satın aldım 3.450 TL'ye. 2070 ise 3.899 TL idi. Acaba yanlış bir karar mı verdim emin olamadım. Şimdi kasa ve depolama alacağım için o artan para önemli idi benim için. Karttan korkum yok ama Driver konusunda şüpheciyim biraz. Sizce iade edip ROG STRIX 2070'mi kovalamam gerekiyor yoksa bu kart beni götürür mü?
Galiba 2 yıl önceki AMD ile karıştırdınız ama AMD sürücüleri şu an genel anlamda normal.
2070S ile 2080 arasında değil, biraz abartılmış. 2070S ve 2070 arasında, lakin gelen son güncellemeler ile yerine göre 2070S'den daha iyi performans sunabiliyor. Biz direkt 2070S ile rakip desek daha doğru olur.
Kullanmadan uydurmaGaliba 2 yıl önceki AMD ile karıştırdınız ama AMD sürücüleri şu an genel anlamda normal.
Sorun yok tamam fanboylarla uğraşamam@Deliyürek58 Ben kullanıyorum, sorun ne? 2 yıldır büyük sorunlar ile karşılaşmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.