RX 5700 XT vs RTX 2070

Herkese selamlar arkadaşlar. Daha önce de konu açmıştım 2070S veya 2070 alacağım diye fakat askere gideceğim için fazla masraf etmek istemedim. Dün akşam İncehesap üzerinden RTX 2070 ROG STRIX ile RX 5700 XT Sapphire Nitro+ modeli indirime girdi. Ben RX 5700 XT satın aldım 3.450 TL'ye. 2070 ise 3.899 TL idi. Acaba yanlış bir karar mı verdim emin olamadım. Şimdi kasa ve depolama alacağım için o artan para önemli idi benim için. Karttan korkum yok ama Driver konusunda şüpheciyim biraz. Sizce iade edip ROG STRIX 2070'mi kovalamam gerekiyor yoksa bu kart beni götürür mü?
Hiç pişman olmanıza gerek yok,gayet güzel bir karar vermişsiniz. RX 5700XT'nin driver sorunları 2-3 ay önce çözüldü. Ve kart 2070 Super ayarında.

Galiba 2 yıl önceki AMD ile karıştırdınız ama AMD sürücüleri şu an genel anlamda normal.

Öyle diyorsan sıkıntı yok. Burası dahil forumlar da gördüğüm konulara bakarak bu tarz bir yorumda bulundum. Bir arama yapmaya kalksak sanırım nvidia göre 3-4 kat daha fazla şikayet konusu buluruz diye tahmin ediyorum.

2070S ile 2080 arasında değil, biraz abartılmış. 2070S ve 2070 arasında, lakin gelen son güncellemeler ile yerine göre 2070S'den daha iyi performans sunabiliyor. Biz direkt 2070S ile rakip desek daha doğru olur.

Hepinizin değerli yorumlarına teşekkür ediyorum. Çok içimde şüphe kalarak aldım ve sıfırdan sistem topluyorum yıllardır AMD kullanıyorum bu yüzden NVIDIA tarafına geçerim belki dedim. Lakin fiyat farkı da belli ek olarak o parayı verebilirdim fakat askerlik olacağı için o kadar para vermekte istemedim. Ve dediğim gibi karttan çok Driver konusunda korkum vardı bir de forumda insanlar AMD'den çok şikayetçiler. Ama AMD hem NVIDIA hem Intel ile kapışıyor işi zor gibi anlayışlı olmak lazım diyorum.

AMD son aylarda sürücülere de önem vermeye başladı. 2 yıldır AMD kullanıcısıyım ve bu zamana kadar büyük sorun yaşadığımı söyleyemem, evet Nvidia'ya oranla biraz kötü olabilir ancak sorun çıkaracak cinsten değil.

@Deliyürek58 Kafayı mı sıyırdın? Ben sana sorun ne diye sordum ve sorun yaşamadığımı söyledim. Neden fanboy oluyorum, siz troller yok musunuz siz :) Ortalığı karıştırıp, kullanmadığınız eşyalar varmış gibi konuşur ve marka fanboyluğu ile diğer firmaları aşağılarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı