RX 5700 XT vs RTX 2070

İade etmenize gerek yok. Gayet iyi bir fiyata sağlam kart almışsınız. Sürücü problemleri kalıcı değildir merak etmeyin, varsa da zamanla çözülür.
Ben de 5700 XT kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşamadım şimdiye dek. Umarım siz de problem yaşamazsınız. Hayırlı olsun.

dostum boşver uğraşma işin aslı kendisi bir nvidia fanboyu ve amd'nin iyi olmasına dayanamıyor boşver sen sinirini böyle şeylere harcama

Hiç pişman olmanıza gerek yok,gayet güzel bir karar vermişsiniz. RX 5700XT'nin driver sorunları 2-3 ay önce çözüldü. Ve kart 2070 Super ayarında.
Bende 2800TL ye 3-4 ay önce Pulse modelini almiștim ilk aldiğim kartla șuanki kartim sanki ayni kart değil güncellemeler ile ciddi iyileștirmeler yapildi hem performansta hem stabilitede alacak arkadașa hayirli olsun

Bende 2800TL'ye 3-4 ay önce Pulse modelini almiștim ilk aldiğim kartla șuanki kartim sanki ayni kart değil güncellemeler ile ciddi iyileștirmeler yapildi hem performansta hem stabilitede alacak arkadașa hayirli olsun.

Teşekkür ederim. Ürün bu hafta içi elime ulaşacak bakalım bu modelini bende beğendim açıkçası. Hem ışıklandırma olsun hem de tasarım olarak hoş duruyor. Tam bir F/P ürünü.
Dostum boşver uğraşma işin aslı kendisi bir NVIDIA fanboyu ve AMD'nin iyi olmasına dayanamıyor boşver sen sinirini böyle şeylere harcama.

NVIDIA yazılım olarak daha stabil evet ama şu süreçte AMD hem Intel hem NVIDIA ile kapışıyor işi zor. Ve bence eski AMD yok artık gayette düzelttiler kendilerini ve düzeltmeye devam ediyorlar.

Çok güzel bir kart tercih etmişsiniz, hayırlı olsun. Reddit’te ve diğer yabancı forumlarda takip ettiğim kadarıyla 5700XT kullanıcıları son gelen yazılım güncellemelerinden memnun görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…