RX 5700XT alınır mı?

Hocam ben şahsen biraz düşük buldum ama yine de fena kart değil. Fsr 3 desteği de mavcutmuş kartın az önce kontrol ettim. Alınabilir. Belki araştırır ise daha iyi kartlar bulabilir.
Yani bakıyorum şuanlık 6600falan ilan düşerse bakarım konu açarım yine

Benimkide Sapphire modeli. Tam yük altında fan %40'ı geçmiyor ısı 74
olmadı bir bakarım o sapphire 6600 ilanlarına

Hocam ben şahsen biraz düşük buldum ama yine de fena kart değil. Fsr 3 desteği de mavcutmuş kartın az önce kontrol ettim. Alınabilir. Belki araştırır ise daha iyi kartlar bulabilir.
peki siyah ekran sorunu var falan diyorlar ancak neye göre problem yaşarmıyım

Ben aldım. Gayet memnunum ama güç kaynağım yetmedi. Ona da dikkat et lütfen işlemciye dikkat ettiğin gibi.

Neden alınmaz mesela?
siyah ekran vs yiyormusun peki?

Alınır. Bende de var FSR gerçekten iyi çalışıyor.
yaşadığın problemler varmı

O ilk baştaki driver sorunları olduğu zamandı. Artık öyle bir sorunu yok bu kartın.

Ben zaten yakın bir zamanda nvidia geçicem. Bu kart gayet güzel ama bence benim için problem olan kısmı her amd ekran kartı gibi Encoderları berbat. Haliyle Yayıncılık düşünüyorsan AMD ekran kartı alma. Ama ben onun dışında sorun yaşamadım.

O ilk baştaki driver sorunları olduğu zamandı. Artık öyle bir sorunu yok bu kartın.
yük altında kart ortalama kaç watt çekiyor bir bilgin varmı

Ben zaten yakın bir zamanda nvidia geçicem. Bu kart gayet güzel ama bence benim için problem olan kısmı her amd ekran kartı gibi Encoderları berbat. Haliyle Yayıncılık düşünüyorsan AMD ekran kartı alma. Ama ben onun dışında sorun yaşamadım.
yayıncılık vs düşünmüyorum günlük işler çoğu zaman oyun için

Yani bakıyorum şuanlık 6600falan ilan düşerse bakarım konu açarım yine

olmadı bir bakarım o sapphire 6600 ilanlarına

Genel olarak siyah ekranın düzeltildiği söyleniyor ancak yine de yeme ihtimalinin olduğu aklında bulunsun.

220 watt civarı çeken bir kart.

Yarı watt çeken aynı güçte aynı fiyatta 6600 XT varken niye hala tartışıyoruz anlamıyorum.
haklısınız gibi pek riske girmek istemedim şimdi

Genel olarak siyah ekranın düzeltildiği söyleniyor ancak yine de yeme ihtimalinin olduğu aklında bulunsun.
anladım duruma göre güncelleme yaparım konuya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı